Άνοιξε χθες το πρώτο Καφέ Mikel στον Καναδά

2020-05-26

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της θεσσαλικής αλυσίδας Καφέ Mikel στον Καναδά, και συγκεκριμένα στην περιοχή Westdale, στο Χάμιλτον του Οντάριο. Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, ενώ στους επισκέπτες προσφερόταν δωρεάν καφές με την ευκαιρία των εγκαινίων. Πέρα από καφέ, το κατάστημα διαθέτει μεταξύ άλλων σάντουιτς και γλυκά.

To Grand Opening ανακοίνωσε εξάλλου η εταιρεία και μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας: «Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο! Ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος για το 1ο μας κατάστημα στον Καναδά (1008 King St W, Hamilton, Ontario, L8S1L4)». Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Mikel έχει ήδη κάνει «μπάσιμο» στην αμερικανική αγορά, με ένα κατάστημα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε παρουσία στον Καναδά.

Η Mikel διαθέτει επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη στην ιστοσελίδα της, περισσότερα από 230 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία και Γερμανία, ενώ στο μέλλον σκοπεύει να μπει και στη σκανδιναβική αγορά.

To κατάστημα του Mikel στο Χάμιλτον του Οντάριο, όταν άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης. 

thessaliaeconomy.gr

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο e-ΕΦΚΑ την υλοποίηση της καινοτόμου πιλοτικής δράσης σχετικά με την πληροφόρηση ασφαλισμένων για το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ξεκινώντας ήδη, μέσα στον Μάρτιο, τον δεύτερο κύκλο ενημέρωσης.

Έναν ρομποτικό βοηθό αγορών στο σούπερ μάρκετ για άτομα με προβλήματα όρασης σχεδίασαν μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (ενταγμένου στο ΑΠΘ).

Αλλαγές στα ωράρια των φορτοεκφορτώσεων εμπορικών επιχειρήσεων της Αθήνας, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλώντας στο συνέδριο της ΕΣΕΕ «Future of Retail 2024» που διεξάγεται στην Τεχνόπολη.

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με μαθητές του 2ου και του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά της ομάδας ρομποτικής RoboMpliMplikia είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Ενισχύεται και άλλο το ERTFlix. Στην πλατφόρμα της ΕΡΤ θα είναι διαθέσιμες ταινίες της SONY, εταιρείας-κολοσσού, που έχει συνεργαστεί με τη Nova. Ταυτόχρονα, ενισχύονται οι σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες διανομής, όπως η Σπέντζος και η Rosebud, οι ταινίες των οποίων θα φτάνουν στο κοινό μέσω του ERTFlix.

Μπορεί η φωνή ενός θύματος έμφυλης βίας και οι ήχοι που την περιβάλλουν να είναι το κλειδί για την προστασία της; Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να είναι χρήσιμη στον εντοπισμό της σεξιστικής βίας;