Άνοιξε χθες το πρώτο Καφέ Mikel στον Καναδά

2020-05-26

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της θεσσαλικής αλυσίδας Καφέ Mikel στον Καναδά, και συγκεκριμένα στην περιοχή Westdale, στο Χάμιλτον του Οντάριο. Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, ενώ στους επισκέπτες προσφερόταν δωρεάν καφές με την ευκαιρία των εγκαινίων. Πέρα από καφέ, το κατάστημα διαθέτει μεταξύ άλλων σάντουιτς και γλυκά.

To Grand Opening ανακοίνωσε εξάλλου η εταιρεία και μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας: «Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο! Ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος για το 1ο μας κατάστημα στον Καναδά (1008 King St W, Hamilton, Ontario, L8S1L4)». Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Mikel έχει ήδη κάνει «μπάσιμο» στην αμερικανική αγορά, με ένα κατάστημα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε παρουσία στον Καναδά.

Η Mikel διαθέτει επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη στην ιστοσελίδα της, περισσότερα από 230 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία και Γερμανία, ενώ στο μέλλον σκοπεύει να μπει και στη σκανδιναβική αγορά.

To κατάστημα του Mikel στο Χάμιλτον του Οντάριο, όταν άρχισαν οι εργασίες ανακαίνισης. 

thessaliaeconomy.gr

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»

"Αθήνα Ψηλά" δεν είναι μόνο ένα σύνθημα είναι ο στόχος μας, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκη Αραμπατζή.

Την πεποίθηση του ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον αναμετρηθεί μαζί του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας.

Το Ertflix γίνεται πλέον διαθέσιμο στους Έλληνες ομογενείς -και όχι μόνο- για να παρακολουθούν από κάθε γωνιά της Γης το πλούσιο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδα, το ERTFLIX γίνεται International και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.