Η Αττική Οδός, οδικό έργο-τομή για το λεκανοπέδιο και ολόκληρη τη χώρα, εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο ακολουθώντας τα νέα δεδομένα και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χιλιάδων οδηγών που την επιλέγουν σε καθημερινή βάση για τις μετακινήσεις τους.

Yπεγράφη η τροποποίηση της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης, με την οποία επέρχονται βελτιώσεις στη διευκόλυνση των επενδύσεων στο πρόγραμμα «Φορτίζω Παντού», για την ανάπτυξη του δικτύου δημοσίως προσβάσιμων σταθμών φόρτισης.

Ενημερωτικό βίντεο με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας οδηγών και επιβατών σε συνθήκες κακοκαιρίας, κοινοποίησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Όποιο και αν είναι το αυτοκίνητό σας, όποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, το να εμπιστευτείτε μια εταιρία όπως η KUMHO, που ως σταθερά ανερχόμενη βρίσκεται ήδη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών, αποτελεί απλώς τη λογική επιλογή. Εδώ η υψηλή τεχνολογία συναντά τον σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και - κυρίως - στην ανθρώπινη...