Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προσδιορίζει από το βήμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ως στόχο την νίκη των υποψηφίων που στηρίζει το κόμμα του στις 13 περιφέρειες και στους τρεις μεγάλους δήμους (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά), το κυβερνών κόμμα βαδίζει και εκείνο προς την τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές επιδιώκοντας...

Τα ζητήματα που αφορούν στην αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση του λεκανοπεδίου είναι απόλυτης προτεραιότητας», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα.

Οδηγίες για τις ενέργειες στα διάφορα στάδια συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 8ης και της 15ης Οκτωβρίου 2023, ρυθμίζονται με εγκύκλιο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος.

Να γίνει η ΕΕ πιο ευέλικτη, πιο προσαρμοστική και πιο αποτελεσματική, και να δείξει έμπρακτα η Ευρώπη την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα, ζήτησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, από τους ομολόγους του της ΕΕ, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ.

Ανοίγει η συζήτηση για την υποχρεωτική ασφάλιση - Τέλος στη σεναριολογία για ανασχηματισμό - Τα μηνύματα στους υπουργούς, η απάντηση στις επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός.