Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο e-ΕΦΚΑ την υλοποίηση της καινοτόμου πιλοτικής δράσης σχετικά με την πληροφόρηση ασφαλισμένων για το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ξεκινώντας ήδη, μέσα στον Μάρτιο, τον δεύτερο κύκλο ενημέρωσης.

Μπορεί η φωνή ενός θύματος έμφυλης βίας και οι ήχοι που την περιβάλλουν να είναι το κλειδί για την προστασία της; Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να είναι χρήσιμη στον εντοπισμό της σεξιστικής βίας;

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεγάλη φωτιά σε ορεινή περιοχή στην Ιεράπετρα: Ξεκίνησαν τα μηνύματα του 112 σε κατοίκους οικισμών της Κρήτης

Έφτασε η ώρα για την ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ σε 7,2 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η σταδιακή ανάρτηση τους από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενώ μετά τις 10 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του 2024 θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των «Δημοκρατών» του Ανδρέα Λοβέρδου.

Άρχισε σήμερα η δοκιμαστική λειτουργία 32 εκ των 140 ηλεκτρικών λεωφορείων της ΟΣΥ, τα οποία, βάσει της σύμβασης για την προμήθειά τους, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν διαδρομές 18 ωρών ημερησίως -χωρίς επιβάτες- έως ότου συμπληρώσουν 5.000 χιλιόμετρα σε καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας.