Η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στους συγκεκριμένους κλάδους συνδέεται άρρηκτα με την λειτουργία του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, για να διασφαλιστούν πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων

Πάνω από 255.000 είναι οι επιχειρήσεις που ολοκλήρωσαν τη διασύνδεση των ταμειακών τους μηχανών με τα POS ή έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για να το κάνουν μέχρι την 30η Απριλίου, οπότε και είναι η καταληκτική προθεσμία.

Άνοιξε σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου, η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το Youth Pass με στόχο την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ σε νέους οι οποίο έχουν συμπληρώσει είτε το 18ο έτος, είτε το 19ο έτος της ηλικίας τους από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το δώρο Πάσχα για το 2024. Την ίδια στιγμή, 600.000 εργαζόμενοι θα λάβουν μεγαλύτερο δώρο Πάσχα λόγω της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα tickets.gov.gr, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να πληροφορηθούν το πώς θα προσθέσουν το εισιτήριό τους στο Gov.gr. Wallet, πώς θα το ταυτοποιήσουν, καθώς από τις 9 Απριλίου η επιστροφή στις κερκίδες τόσο για τους αγώνες της Super League 1, όσο και του ελληνικού Κυπέλλου, θα γίνεται ψηφιακά με το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet.

Άρχισε σήμερα η δοκιμαστική λειτουργία 32 εκ των 140 ηλεκτρικών λεωφορείων της ΟΣΥ, τα οποία, βάσει της σύμβασης για την προμήθειά τους, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν διαδρομές 18 ωρών ημερησίως -χωρίς επιβάτες- έως ότου συμπληρώσουν 5.000 χιλιόμετρα σε καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας.