Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με μαθητές του 2ου και του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά της ομάδας ρομποτικής RoboMpliMplikia είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Τεχνικό Πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ξεκάθαρων στοχεύσεων και κυρίως ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο κατέθεσε στην τελευταία συνεδρίαση της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη σημερινή του σύνθεση, η Δημοτική Αρχή Μώραλη.

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. καλωσόρισε το COSTA Deliziosa, πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά, διοργανώνοντας ειδική εκδήλωση κατά την άφιξή του με ανταλλαγή τιμητικών πλακετών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κεράσματα, τα οποία δόθηκαν σε όλους τους επιβάτες κατά την αποβίβασή τους στον Σταθμό Κρουαζιέρας.

Μοναδικές εικόνες, λάμψη και γιορτινά χρώματα σκόρπισε, για άλλη μια χρονιά, ο Πύργος του Πειραιά που φωταγωγήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε μια λαμπερή βραδιά, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, «Χριστούγεννα στον Πειραιά, Γιορτές στις Γειτονιές».

Η «Μηχανή του Χρόνου», η εκπομπή που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του παρελθόντος και φέρνει στο φως γεγονότα και προσωπικότητες που διαμόρφωσαν την ιστορική μας συνέχεια, επιστρέφει στην COSMOTE TV. Η δημοφιλής εκπομπή με τον Χρίστο Βασιλόπουλο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16/10 στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD, με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στη ...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρουσίασε στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και σε καταστηματάρχες της περιοχής, τα τελικά σχέδια του νέου βιοκλιματικού στεγάστρου, το οποίο θα τοποθετηθεί στην αγορά τροφίμων του Πειραιά, δίπλα στον εμβληματικό Πύργο. Είναι μια σημαντική ανάπλαση που σχεδίασε η Δημοτική Αρχή Πειραιά, την οποία θα...

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες για την κατασκευή πέντε παιδικών χαρών για φιλοξενία παιδιών με ειδικές ανάγκες στους πέντε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας συνολικού προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ.