Σε κλίμα συγκίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου «Άννα Συνοδινού» στο Πολυδύναμο Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Ιλίου Ανδριάνας Αλεβίζου Κουκουβίνου και των δημοτικών συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, με θητεία από 10/01/2024 έως και 9/1/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε αυτούς αρμοδιότητες ως εξής :

O Δήμος Καλλιθέας μετατρέπεται σε «Έξυπνη Πόλη», εξασφαλίζοντας από το Ταμείο Ανάκαμψης 2,87 εκατ. ευρώ, καθώς αποσφραγίσθηκαν οι προσφορές των τριών μεγάλων εταιρειών πληροφορικής που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τα σχετικά τα Ψηφιακά έργα

Το εμβληματικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου του Χαλανδρίου ξεκινά τις επόμενες μέρες, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, στις 28 Δεκεμβρίου 2023, από τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις νομιμότητας όλων των διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο....

Μια ιστορική βραδιά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βασ. Γκατσόπουλος» την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημαρχείο Κηφισιάς καθώς παρουσιάστηκε το 1ο Ιστορικό Λεύκωμα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς 1896 – 2023.