Οι παλιοί Κυψελιώτες θα χαρούν (μπορεί και λίγο να συγκινηθούν) να μάθουν ότι η αλλοτινή Ύρια, στη γωνία Θήρας και Δροσοπούλου, ζει μια δεύτερη ζωή πλέον ως Λογιότατος στο πανέμορφο νεοκλασικό του 1922, με την γλυκύτατη αυλίτσα.

Με την πιο εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, το εστιατόριο που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του μουσείου προσφέρεται για ρομαντική έξοδο, ειδικά εάν είσαι τυχερός και προνοητικός και φροντίσεις να κάνεις την κράτησή σου μία βραδιά με πανσέληνο.

Πίτσα με προσούτο και ρόκα, σε Ιταλική ζύμη για α-π-ί-θ-α-ν-α αποτελέσματα! Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα δείτε πόσο εύκολα και απλά θα ετοιμάσετε την πίτσα σας στο σπίτι, για ένα χαλαρό βράδυ με ταινία στο σπίτι ή για ένα κάλεσμα σε φίλους με ιταλικό ταπεραμέντο!

Πίτσα. Τι δώρο στην ανθρωπότητα! Μιλάμε για ένα από τα πιο διάσημα φαγητά στον κόσμο και ίσως τη νούμερο ένα σκέψη μας όταν θέλουμε να παραγγείλουμε κάτι στο σπίτι. Είναι νόστιμο, είναι εύκολο, είναι γρήγορο και πάνω από όλα όμως μας γεμίζει με μία ατέλειωτη comfort αίσθηση ακόμα και τις μέρες που όλα πάνε τελείως μα τελείως στραβά.