Η οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts στο πλαίσιο της στελέχωσης όλων των τμημάτων για τη Σεζόν 2024, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας για επαγγελματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας.
Γιατί πρέπει να προσέχουμε το φαγητό από το σούπερ μάρκετ
Το μαγειρεμένο φαγητό που πωλείται στα σούπερ μάρκετ έχει «λύσει τα χέρια» των καταναλωτών, κρύβει ωστόσο κάποιους κινδύνους.
Παρόλο που το φαγητά από τον «μπουφέ» των σούπερ μαρκετ είναι αρκετά νόστιμα - και αρκετά πιο οικονομικά από το συνηθισμένο delivery - υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που τα καθιστούν λίγο... «επικίνδυνα».

Όλα τα ζεστά φαγητά σε ένα «hot bar» πρέπει να διατηρούνται σε υψηλή θερμοκρασία, ενώ υπάρχει και μια «επικίνδυνη ζώνη» στην οποία μπορεί να εισέλθουν τα τρόφιμα αν παραμείνουν σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ώρες. Σε αυτή την «επικίνδυνη ζώνη», τα βακτήρια μπορούν να αναπαραχθούν πολύ γρήγορα.
«Αν το σύστημα θέρμανσης είναι αμφίβολο, θα απέφευγα το μπαρ με τα ζεστά φαγητά», συμβουλεύει ο Dr. Bryan Quoc Le, χημικός τροφίμων, μιλώντας στη Huffington Post.
«Αλλά αν διατηρείται πάνω από την κατάλληλη θερμοκρασία, τότε είναι ασφαλές να το φάτε, επειδή δεν μπορεί να μολυνθεί».
Την ίδια ώρα, θα πρέπει κανείς να ρίχνει μια ματιά για να βεβαιωθεί ότι τα πάντα στα μπαρ διατηρούνται καθαρά, κάτι που ισχύει και για τις λαβίδες σερβιρίσματος.

Κατά τη διάρκεια των Ford Blue Days, προσφέρονται μοναδικά προνόμια σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τα επιβατικά μοντέλα της μάρκας, αποκλειστικά στο Επίσημο Δίκτυο της εταιρείας.
Το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού της Μικράς Ασίας άνοιξε τις πόρτες του για να κάνει γνωστό ένα σημαντικό κομμάτι από την Ιστορία της νεότερης Ελλάδας.