Ενισχύεται και άλλο το ERTFlix. Στην πλατφόρμα της ΕΡΤ θα είναι διαθέσιμες ταινίες της SONY, εταιρείας-κολοσσού, που έχει συνεργαστεί με τη Nova. Ταυτόχρονα, ενισχύονται οι σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες διανομής, όπως η Σπέντζος και η Rosebud, οι ταινίες των οποίων θα φτάνουν στο κοινό μέσω του ERTFlix.

Ιστορική διαδρομή στο παρελθόν. Τον Απρίλιο θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μια σειρά ντοκιμαντέρ-ανασκόπηση για όλες τις εθνικές εκλογές και τους πρωταγωνιστές τους από το 1974 έως σήμερα, την οποία έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γούλιας, συγγραφέας του βιβλίου «Η Ελλάδα στις κάλπες», που κυκλοφόρησε από την «Καθημερινή».

Σημαντικές ειδήσεις για τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΕΡΤ, αλλά και για τα μεγάλα τηλεοπτικά events της δημόσιας τηλεόρασης, την τρέχουσα και τη νέα σεζόν, περιλάμβανε η συνάντηση ενημέρωσης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ενδιαφέρεται να μπει στο πεδίο της διανομής ταινιών. Δεδομένης της θέσης του στον κινηματογραφικό χώρο, έχοντας επενδύσει στα Village Cinemas και στη streaming υπηρεσία ΑΝΤ1+, ο τομέας της διανομής των ταινιών θα μπορούσε να ενισχύσει το όλο εγχείρημα.

Πρεμιέρα την Κυριακή 07 Ιανουαρίου στις 21.00 Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό την Κυριακή 07 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους 20 παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο:

Θεωρείται κορυφαίος προπονητής του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι άνθρωπος που αγαπά τις νίκες και παθιάζεται με τις τακτικές που ακολουθεί στους αγώνες. Η καριέρα του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανεπανάληπτη. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλα και έχει οδηγήσει την Εθνικη Τουρκίας στα ημιτελικά του Euro. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε για να φτάσει τον...

Oι μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων φέρνουν τηλεθέαση και εξασφαλίζουν έσοδα στα κανάλια. Ομως τα δικαιώματα μετάδοσης έχουν φτάσει στα ύψη, αποθαρρύνοντας πολλούς υποψήφιους διεκδικητές τους, που δυσκολεύονται να αναλάβουν το κόστος και το ρίσκο.