Ενισχύεται το ERTFLIX με σειρές, ταινίες και αθλητικά

2024-04-06

Ενισχύεται και άλλο το ERTFlix. Στην πλατφόρμα της ΕΡΤ θα είναι διαθέσιμες ταινίες της SONY, εταιρείας-κολοσσού, που έχει συνεργαστεί με τη Nova. Ταυτόχρονα, ενισχύονται οι σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες διανομής, όπως η Σπέντζος και η Rosebud, οι ταινίες των οποίων θα φτάνουν στο κοινό μέσω του ERTFlix.

Τα αθλητικά κανάλια ΕΡΤ Sports 1 και ΕΡΤ Sports 2 θα αποκτήσουν συνεχόμενη ροή, προκειμένου να υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου). 

Στο ERTFlix θα ενταχθούν τα TV5, DW, RIK και σύντομα θα ακολουθήσουν και νέα διεθνή κανάλια, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδεται το Eurovision Channel.
Μάλιστα, τον προσεχή Ιούνιο, μετά το κλείσιμο των σχολείων, αναμένεται η επίσημη πρεμιέρα του παιδικού ψηφιακού καναλιού της ΕΡΤ, του ΕΡΤ Kids.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.