Στην καρδιά του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού για απευθείας ενημέρωση... μέσω του ανανεωμένου site

2024-04-04

Η Αττική Οδός, οδικό έργο-τομή για το λεκανοπέδιο και ολόκληρη τη χώρα, εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο ακολουθώντας τα νέα δεδομένα και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χιλιάδων οδηγών που την επιλέγουν σε καθημερινή βάση για τις μετακινήσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αναβάθμισε πρόσφατα τον εταιρικό της ιστότοπο, www.aodos.gr, με στόχο τη real time ενημέρωση των χρηστών για τις συνθήκες κυκλοφορίας και τυχόν συμβάντα στον αυτοκινητόδρομο. Το ανανεωμένο site της Αττικής Οδού διαθέτει 24/7 ενημέρωση απευθείας από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, παράλληλα με τον λογαριασμό @aodostraffic στο X/Twitter. Μια ακόμα πρωτοποριακή παρέμβαση είναι ότι εκτός από τον χάρτη του αυτοκινητόδρομου, η ιστοσελίδα παρέχει live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία της Αττικής Οδού.

Το τελευταίο διάστημα προστέθηκε ειδικό banner αποκλειστικά για τις εργασίες βαριάς συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στον αυτοκινητόδρομο, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με τις σχετικές τακτικές ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο οι χρήστες μπορούν με 3 απλά βήματα να βρουν το συνδρομητικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει ενώ οι συνδρομητές της Αττικής Οδού μπορούν –μεταξύ άλλων– να συνδεθούν στον συνδρομητικό τους λογαριασμό ή να κατεβάσουν την εφαρμογή my e-PASS.

Τοποθετώντας στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών, η Αττική Οδός, δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες εντός και εκτός των ορίων του αυτοκινητόδρομου, συμβαδίζοντας με έναν ψηφιακό κόσμο που αλλάζει διαρκώς.

iefimerida