Το μουσικό συνέδριο Athens Music Week επιστρέφει για δεύτερη χρονιά τον Ιούνιο

2020-05-06

Το μουσικό συνέδριο Athens Music Week ανακοινώνει ότι επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, 16-21 Ιουνίου, 2020. Το Διεθνές Μουσικό Συνέδριο και Φεστιβάλ της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2019, πραγματοποιώντας δράσεις σε διάφορους χώρους της πόλης.

Η 2η έκδοση του συνεδρίου, προσαρμόζεται στις παρούσες συνθήκες και αναδιαμορφώνει τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του, συνδυάζοντας το φυσικό με το ψηφιακό περιβάλλον, με στόχο να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται το ψηφιακό κοινό στην φυσική εμπειρία. Το πρόγραμμα του συνεδρίου, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Athens Music Week goes Phygital!

Οι διαδικτυακές δραστηριότητες συνδυάζονται με φυσικά γεγονότα (πάνελ, εργαστήρια, ομιλίες, showcases) καθώς και ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες οδηγίες που αφορούν στη δημόσια υγεία.

Καθώς ο τομέας της μουσικής βιώνει τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας, το #AthensMusicWeek στηρίζει τον Μουσικό κλάδο επενδύοντας, φέτος, σε ψηφιακά εργαλεία και τεχνογνωσία με στόχο τη δημιουργία μίας μουσικής εβδομάδας υψηλής ποιότητας, στην οποία επαγγελματίες του χώρου, καλλιτέχνες, αλλά και μουσικόφιλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν δωρεάν πρόσβαση.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»