Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ζωντανά από το Reuters

2020-05-07

Μπορεί τα μέτρα που έχουν υιοθετηθεί για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού να κρατούν τους τουρίστες μακριά από τη Σαντορίνη, ωστόσο χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου παρακολούθησαν ζωντανά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα του νησιού των Κυκλάδων.

Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ζωντανά τη δύση του ηλίου από την άδεια λόγω των μέτρων Σαντορίνη, προσφέροντας την ευκαιρία σε πολίτες σε όλον τον κόσμο να «ταξιδέψουν» μέσα από τις οθόνες τους στον δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό.

Πρόσφατα, το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη σε λίστα του με επτά από τα ομορφότερα νησιά του πλανήτη.

Όπως ανέφερε το CNT, λευκά σπίτια κοσμούν ηφαιστειακούς βράχους, ενώ εκκλησίες με μπλε τρούλους έχουν ως φόντο τη θάλασσα, τη στιγμή που οι βουκαμβίλιες δίνουν το δικό τους χρώμα.

Η Οία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο πιο γραφικός προορισμός του νησιού και κατατάσσεται στις πιο πολύ-φωτογραφημένες τοποθεσίες στον κόσμο.

naftemporiki.gr

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο e-ΕΦΚΑ την υλοποίηση της καινοτόμου πιλοτικής δράσης σχετικά με την πληροφόρηση ασφαλισμένων για το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ξεκινώντας ήδη, μέσα στον Μάρτιο, τον δεύτερο κύκλο ενημέρωσης.

Έναν ρομποτικό βοηθό αγορών στο σούπερ μάρκετ για άτομα με προβλήματα όρασης σχεδίασαν μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (ενταγμένου στο ΑΠΘ).

Αλλαγές στα ωράρια των φορτοεκφορτώσεων εμπορικών επιχειρήσεων της Αθήνας, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλώντας στο συνέδριο της ΕΣΕΕ «Future of Retail 2024» που διεξάγεται στην Τεχνόπολη.