Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ - Βολές για την επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

2023-09-12

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στην επιλογή του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποδοκιμάζει την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει ο Πρωθυπουργός τη φετινή Διεθνή Έκθεση, μη αφήνοντας το περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον σχολιάσουν.

Όπως λένε, υπήρχαν επιλογές για να προηγηθεί η παρουσία του, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ΔΕΘ η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν αυτού αναφέρουν πως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.