Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ - Βολές για την επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

2023-09-12

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στην επιλογή του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποδοκιμάζει την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει ο Πρωθυπουργός τη φετινή Διεθνή Έκθεση, μη αφήνοντας το περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον σχολιάσουν.

Όπως λένε, υπήρχαν επιλογές για να προηγηθεί η παρουσία του, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ΔΕΘ η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν αυτού αναφέρουν πως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.