Στις 15 Σεπτεμβρίου η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ - Βολές για την επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

2023-09-12

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στην επιλογή του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποδοκιμάζει την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει ο Πρωθυπουργός τη φετινή Διεθνή Έκθεση, μη αφήνοντας το περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον σχολιάσουν.

Όπως λένε, υπήρχαν επιλογές για να προηγηθεί η παρουσία του, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ΔΕΘ η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν αυτού αναφέρουν πως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»