«Σπάει ταμεία» η τηλεθέαση στη συνδρομητική τηλεόραση

2020-05-06

Σημαντική άνοδο στην τηλεθέαση εμφανίζει η συνδρομητική τηλεόραση εξαιτίας της καραντίνας. Ποια είναι τα προγράμματα που προτιμούν οι συνδρομητές και σε τι ποσοστά μεταφράζεται η άνοδος της τηλεθέασης όταν «Μένουμε Σπίτι»;

Η τηλεθέαση της Nova κινείται ανοδικά σε όλα τα κανάλια της, με κυρίαρχα τα κανάλια Novacinema και Novalifε. Μεσοσταθμικά σε όλα τα κανάλια της Nova σημειώνεται αύξηση της τάξης του 25%. Μερικές από τις blockbuster ταινίες που χτυπάνε υψηλά νούμερα τις τελευταίες εβδομάδες είναι οι «X-MEN: Ο Μαύρος Φοίνικας», «Gotzila II: Ο Βασιλιάς», «Spiderman», «Rambo: Το τελευταίο αίμα», «Once Upon a Time in Hollywood» αλλά και η πιο πρόσφατη συμπαραγωγή της Nova «Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών». Οι ταινίες όμως που κυριολεκτικά... έσπασαν κάθε προηγούμενο προτίμησης ήταν οι ταινίες του James Bond στο ειδικό αφιέρωμα, όπως το «Skyfall», το «Casino Royale» και το γυρισμένο σε Κέρκυρα και Μετέωρα «For Your Eyes Only».

Ο δημοφιλέστερος προορισμός για τα παιδιά είναι μακράν το Boomerang, το οποίο εκπέμπει αποκλειστικά στη Nova, και ακολουθούν με υψηλά ποσοστά το Nickelodeon και τα κανάλια Disney. Στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν τα «Ice Age», «Lego 2» και «Pokemon: Ντετέκτιβ Πίκατσου». Οι top σειρές των ημερών αναδεικνύονται «Good Doctor», «NCIS», «Prodigal Son» στα κανάλια Novacinema καθώς και «Grey's Anatomy», «Homeland» και «Criminal Minds» στα κανάλια Fox.

Στην Cosmote TV τα τελευταία στοιχεία από τη Μεγάλη Βδομάδα έχουν ως εξής: Υψηλή θεαματικότητα είχε η "Ευτυχία" συμπαραγωγής Cosmote TV. Σημαντική απήχηση είχε το κατασκοπικό θρίλερ «Το Κόκκινο Σπουργίτι» , τo franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής», η νέα βρετανική σειρά του Cosmote Series HD «Miss Scarlet & The Duke» και οι σειρές δράσης «Magnum P.I.» και «MacGyver».

Πηγή: typoogies.gr

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Το πρώτο διήγημα της Άννας Βαγενά, που σύντομα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «ΌΤΑΝ», γίνεται παράσταση σε μορφή μονολόγου από την ίδια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά.

Δύο και τρεις εργάσιμες μέρες - συνολικά έως και 6 μέρες με αργίες και Σαββατοκύριακα - πρέπει να περιμένουν όποιοι μεταφέρουν χρήματα από τράπεζα σε τράπεζα και όποιες επιχειρήσεις πληρώνονται από πελάτες τους μέσω τράπεζας στην οποία οι ίδιες δεν έχουν λογαριασμό.