Ο "Λογιότατος" είναι ένα μπαρ που ταιριάζει άψογα στην Κυψέλη

2023-09-23

Οι παλιοί Κυψελιώτες θα χαρούν (μπορεί και λίγο να συγκινηθούν) να μάθουν ότι η αλλοτινή Ύρια, στη γωνία Θήρας και Δροσοπούλου, ζει μια δεύτερη ζωή πλέον ως Λογιότατος στο πανέμορφο νεοκλασικό του 1922, με την γλυκύτατη αυλίτσα. 

Δημιουργήθηκε έναν αιώνα και ένα χρόνο πριν, πίσω στο 1922, όταν ο πρέσβης Ιωάννης Λογιώτατος θέλησε να αξιοποιήσει τον χώρο σαν κατοικία του. Fast forward στο σήμερα, το "ω" του πρέσβη έγινε "ο" και το Λογιώτατος αξιοποιήθηκε ως "Λογιότατος", το σπίτι μεταμορφώθηκε σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό μπαρ και η Κυψέλη απέκτησε ένα ακόμη σημείο αναφοράς όσον αφορά τη διασκέδαση.  

«Μουσικές και πνεύματα» υπόσχεται η ταμπέλα του… και εκπληρώνει την υπόσχεσή της με το παραπάνω. Εδώ θα ακούσεις από Χαρούλα και Μητροπάνο μέχρι Beatles και Ματούλα Ζαμάνη, ενώ πίνεις φανταστικά signature cocktail αλλά και κλασικά άψογα εκτελεσμένα (από 9€) και τσιμπολογάς σούπερ δημιουργικά finger food, δροσερές σαλάτες και τραγανή pinsa. 

Σε στάση εργασίας την Πέμπτη και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου προχωρούν οι αυτοκινητιστές ταξί αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τίτλο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα και το βράδυ σε τρεις ειδικές επιχειρήσεις σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.