Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει με την ταινία «Candy Cane Lane»

2023-09-07

Ο Έντι Μέρφι θα πρωταγωνιστήσει πρώτη φορά σε χριστουγεννιάτικη ταινία. Ο Αμερικανός ηθοποιός στην ταινία «Candy Cane Lane» υποδύεται τον Κρις, ο οποίος έχει αποστολή να κερδίσει στον ετήσιο διαγωνισμό του εορταστικού διάκοσμου της γειτονιάς του.

Στην ταινία της Amazon Prime Video συμμετέχουν επίσης οι Τρέισι Έλις Ρος, Τζούλιαν Μπελ, Κρις Ρεντ, Νικ Όφερμαν κ.ά. 

Το σενάριο του φιλμ είναι της Κέλι Γιάνγκερ, η οποία εμπνεύστηκε την ιστορία από τις δικές της παιδικές εμπειρίες από τις διακοπές τα Χριστούγεννα στη συνοικία Candy Cane Lane στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνια και η σκηνοθεσία είναι του Ρέτζιναλντ Χάντλιν.

«Ανυπομονώ να δει ο κόσμος την ταινία Candy Cane Lane. Ήθελα να γυρίσω μια χριστουγεννιάτικη ταινία όλη μου τη ζωή, αλλά ήθελα να είναι κάτι φρέσκο και εκπληκτικό. Ο Έντι Μέρφι και το ξεκαρδιστικό καστ είναι απολαυστικοί» ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Η Amazon ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου. 

Τη σύμβαση προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως τα τέλη Απριλίου, υπέγραψε, σήμερα 3/10 ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, με τον Chief Executive Officer Europe της «YUTONG BUS CO. LTD», Jack Li, παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών,...

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...