Ο Έντι Μέρφι επιστρέφει με την ταινία «Candy Cane Lane»

2023-09-07

Ο Έντι Μέρφι θα πρωταγωνιστήσει πρώτη φορά σε χριστουγεννιάτικη ταινία. Ο Αμερικανός ηθοποιός στην ταινία «Candy Cane Lane» υποδύεται τον Κρις, ο οποίος έχει αποστολή να κερδίσει στον ετήσιο διαγωνισμό του εορταστικού διάκοσμου της γειτονιάς του.

Στην ταινία της Amazon Prime Video συμμετέχουν επίσης οι Τρέισι Έλις Ρος, Τζούλιαν Μπελ, Κρις Ρεντ, Νικ Όφερμαν κ.ά. 

Το σενάριο του φιλμ είναι της Κέλι Γιάνγκερ, η οποία εμπνεύστηκε την ιστορία από τις δικές της παιδικές εμπειρίες από τις διακοπές τα Χριστούγεννα στη συνοικία Candy Cane Lane στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνια και η σκηνοθεσία είναι του Ρέτζιναλντ Χάντλιν.

«Ανυπομονώ να δει ο κόσμος την ταινία Candy Cane Lane. Ήθελα να γυρίσω μια χριστουγεννιάτικη ταινία όλη μου τη ζωή, αλλά ήθελα να είναι κάτι φρέσκο και εκπληκτικό. Ο Έντι Μέρφι και το ξεκαρδιστικό καστ είναι απολαυστικοί» ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Η Amazon ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.