Κορωνοϊός: Διαδικτυακή συναυλία με Μπρους Σπρίνγκστιν και Μπον Τζόβι

2020-04-22

Στην μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και την ενίσχυση των νοσοκομείων μπαίνουν διάφοροι σταρ στις ΗΠΑ.

Με το Νιου Τζέρσεϊ να είναι δεύτερο πίσω από τη Νέα Υόρκη σε θύματα και κρούσματα του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, οργανώθηκε διαδικτυακή συναυλία με θρύλους της μουσικής. Η συναυλία έχει ως τίτλο «Jersey 4 Jersey» και στόχος της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση της πρώτης γραμμής στη μάχη με τον κορωνοϊό. Κάτι παρόμοιο επιχείρησε και η Lady Gaga, με τους καλλιτέχνες στις ΗΠΑ να δείχνουν μεγάλη ευαισθητοποίηση για την πανδημία.

Στην συναυλία θα μετέχουν μεταξύ άλλων ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Μπον Τζόβι, με το διαδυκτιακό σόου να μεταδίδεται στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας). Θα μεταδοθεί μάλιστα σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV.

«Το Νιου Τζέρσεϊ είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, πράγμα το οποίο κάνει πιο σημαντικό από ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε η σύζυγος του κυβερνήτη της Πολιτείας Φιλ Μέρφι, η Τάμι Μέρφι. Την παραγωγή του σόου ανέλαβε ο Τζόελ Γκάλεν, ενώ θα συμμετέχουν επίσης και άλλοι αστέρες όπως ο Ντάνι ΝτεΒίτο, η Γούπι Γκόλντμπεργκ κ.α., που θα παίζουν μουσική από το σπίτι τους.

Πηγή: iefimerida.gr 

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.