Η fashion blogger Ντάνιελ Μπερνστάιν κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο

2020-05-13

Η fashion blogger που έγινε επιχειρηματίας, Ντάνιελ Μπερνστάιν κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο στις 12 Μαΐου.

Η 27χρονη από το Λονγκ Άιλαντ δημιούργησε το blog της WeWhatWore πριν από 10 χρόνια και έκτοτε έχει παρουσιάσει πολλές συλλογές μόδας και ένα εργαλείο τεχνολογίας για influencers, το Moe Assist.

Το βιβλίο, με τίτλο «This Is Not a Fashion Story: Takeing Chances, Breaking Rules, and Being Boss in the Big City» περιγράφει την πορεία της Μπερνστάιν προς την επιτυχία και τα εμπόδια που συνάντησε.

«Ήθελα να μοιραστώ τα πάντα, όλες τις διαφορετικές πλευρές μου, τα ελαττώματά μου και γιατί πέτυχα. Ελπίζω να αντληθεί κάτι από τις ιστορίες μου, είτε πρόκειται για κίνητρο καριέρας είτε για τις κόκκινες σημαίες που χρειάζονται προσοχή. Θέλω το κοινό μου να αισθανθεί πιο κοντά μου μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου» τόνισε σε δηλώσεις της στο Harper's Bazaar.

«Άρχισα να γράφω ένα πολύ διαφορετικό βιβλίο πριν από πέντε χρόνια μετά από ένα φρικτό χωρισμό και γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν η σωστή συγκυρία» ανέφερε.

«Τώρα, μετά από 10 χρόνια από την έναρξη του WeWoreWhat, είμαι τελικά έτοιμη να μοιραστώ όλες τις πλευρές μου, που δεν φαίνονται καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ιστορία μου δεν είναι απλώς μια ιστορία μόδας, θέλω να μοιραστώ την εξέλιξη της καριέρας μου με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος για άλλους» σημείωσε.

Η Μπέρνσταϊν τόνισε ότι τη βοήθησε πολύ η σύνδεση του blog με το Instagram το 2012, όταν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. To Instagram ήταν στα κινητά μας, ήταν ο γρηγορότερος τρόπος να έχω επαφή με τους ανθρώπους, είπε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

Το κέντρο του κόσμου στον τομέα της ρομποτικής θα γίνει από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου η Αθήνα. 190 αποστολές μαθητών από κάθε γωνία του πλανήτη θα ταξιδέψουν στην χώρα φέρνοντας τις ιδέες τους, την δημιουργικότητά τους, την καινοτομία αλλά κυρίως το όραμά τους με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για ένα βιώσιμο παγκόσμιο επισιτιστικό σύστημα.

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο e-ΕΦΚΑ την υλοποίηση της καινοτόμου πιλοτικής δράσης σχετικά με την πληροφόρηση ασφαλισμένων για το συνταξιοδοτικό τους δικαίωμα, ξεκινώντας ήδη, μέσα στον Μάρτιο, τον δεύτερο κύκλο ενημέρωσης.