Εκπαιδευτικά προγράμματα για άνω των 60 και 65 ετών στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

2023-09-25

Δύο εκπαιδευτικά προγράμματα για ηλικίες άνω των 60 και 65 ετών θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε συνεργασία με την ομάδα της People Behind.

Σκέφτομαι και Γράφω | Για ηλικίες 60+

Μετά τους επιτυχημένους πρώτους κύκλους της άνοιξης και του καλοκαιριού, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει ξανά σειρά εργαστηρίων και δράσεων για ανθρώπους ηλικίας 60+. Στόχος των ανθρώπων της Αγοράς και της ομάδας People Behind είναι να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν κόσμο για όλες τις ηλικίες.

Σε αυτό το εργαστήριο μαθαίνουμε τεχνικές γραφής, ώστε να μπορούμε να αφηγηθούμε μια ιστορία, δική μας ή φανταστική, στους άλλους. Γνωρίζουμε τον κόσμο της γραφής μέσα από τα στάδια της δημιουργίας της αφήγησης και γράφουμε τη δική μας ιστορία.

Εργαλεία του εργαστηρίου είναι οι ασκήσεις δημιουργικής γραφής εμπλουτισμένες με τεχνικές νοητικής και συναισθηματικής χαρτογράφησης και τεχνικές ενίσχυσης της παρατηρητικότητας.

Η Αγορά επιστρέφει δυναμικά στη γειτονιά και μαζί της φέρνει την ελπίδα για ένα μέλλον που θα μας χωράει όλους!

Ημερομηνίες > Κάθε Τετάρτη 4, 11, 18, 25 Οκτωβρίου 1, 08, 15, 22, 29 Νοεμβρίου 6, 13, 20 Δεκεμβρίου

Ώρες: 10.00-12.00

Χώρος διεξαγωγής: Creative Lab 2 (εντός της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης)

Πληροφορίες: hello@dak.com.gr & 210 4400545

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ ανά κύκλο τεσσάρων μαθημάτων Προσοχή: Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο κύκλους των τεσσάρων μαθημάτων. Το κάθε εισιτήριο ισχύει για τις 4 ημερομηνίες του κάθε κύκλου, και πρέπει να επικυρώνεται κάθε φορά στην είσοδο του χώρου διεξαγωγής.

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Για ηλικίες άνω των 65

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει σειρά εργαστηρίων και δράσεων για ανθρώπους ηλικίας 65+. Στόχος των ανθρώπων της Αγοράς και της ομάδας People Behind είναι να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν κόσμο για όλες τις ηλικίες.

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τις ηλεκτρονικές συσκευές, να σερφάρουμε στο διαδίκτυο, να αναζητούμε χρήσιμες πληροφορίες, να επικοινωνούμε με φίλους και συγγενείς διαδικτυακά και να πραγματοποιούμε συναλλαγές με το Δημόσιο. Δεν χρειάζεται να έχουμε καμία προηγούμενη εμπειρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για μάθηση και.. ίσως λίγο διάβασμα!

Η Αγορά επιστρέφει στη γειτονιά και μαζί της φέρνει την ελπίδα για ένα μέλλον που θα μας χωράει όλους!

Ημερομηνίες > κάθε Δευτέρα 2, 9, 16, 23, 30 Οκτωβρίου 6, 13, 20, 27 Νοεμβρίου 4, 11, 18 Δεκεμβρίου

Ώρες: 10:00 – 12:00 Χώρος διεξαγωγής: Creative Lab 1 (εντός της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης)

Πληροφορίες: hello@dak.com.gr & 210 4400545

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ ανά κύκλο τεσσάρων μαθημάτων

Προσοχή: Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις κύκλους των τεσσάρων μαθημάτων. Το κάθε εισιτήριο ισχύει για τις 4 ημερομηνίες του κάθε κύκλου, και πρέπει να επικυρώνεται κάθε φορά στην είσοδο του χώρου διεξαγωγής.

Σε στάση εργασίας την Πέμπτη και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου προχωρούν οι αυτοκινητιστές ταξί αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τίτλο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα και το βράδυ σε τρεις ειδικές επιχειρήσεις σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.