Εγκαίνια με σημαντικές πολιτικές παρουσίες στο εκλογικό κέντρο του Γ. Τζέλη

2023-09-23

Με σημαντικές πολιτικές παρουσίες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Κοινωνίας Βήμα», στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τζέλης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και σε μία σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην κοινωνική ανάγκη δημιουργίας του συνδυασμού από συμπολίτες που προέρχονται από την κοινωνία και θα εργαστούν για αυτήν μέσα από τη διοίκηση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας.

Ο συνδυασμός και ο ίδιος προσωπικά, ανέφερε, «…δεν έχουμε δεσμεύσεις από συμφέροντα και σύνθημά μας είναι Πρώτα η πόλη».

Δεν έλειψε η κριτική κατά της διοίκησης Γιάννη Βούρου χαρακτηρίζοντας την από έλλειψη διαφάνειας και κακοδιαχείρισης με αποκορύφωμα την μη καταβολή στους εργαζόμενους του δήμου των δεδουλευμένων.

Εντύπωση έκανε η αναφορά του Γιάννη Τζέλη σε άλλους συνδυασμούς και την ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων στην άσχημη κατάσταση του δήμου που σήμερα φορούν ένα νέο μανδύα προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους δημότες ενθυλακώνοντας ταυτόχρονα στο δυναμικό των συνδυασμών άτομα με ακροδεξιά ρητορική καταλήγοντας με τη φράση «Ποιόν πάνε να κοροϊδέψουν, ο κόσμος και γνώση έχει της διαδρομής των και μνήμη».

Η ομιλία του Γιάννη Τζέλη έκλεισε με αναφορά στους άξονες του προγράμματος που απορρέουν από πολιτικές που υπηρετούν τις αξίες της «Βιώσιμης πόλης».

Στην εκδήλωση αισθητή ήταν η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος με ανακοινώσεις του στηρίζει τον συνδυασμό, ανάμεσά τους η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου π. υπουργός και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, ο Δημήτρης Σακελλάρης μέλος της ΚΕ, ο Ζώης Πεπές μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Λεωνίδας Καρύγιαννης συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας και η Ελένη Παπανικολάου συντονίστρια της ΟΜ Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, που είναι και υποψήφια στον συνδυασμό.

Σε στάση εργασίας την Πέμπτη και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου προχωρούν οι αυτοκινητιστές ταξί αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση με τίτλο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα και το βράδυ σε τρεις ειδικές επιχειρήσεις σε Μαρούσι, Ηράκλειο και Νέα Ιωνία για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.