Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της παράταξης Ζέρβα - «Να πούμε ξανά… Ναι στη Θεσσαλονίκη»

2023-09-04

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του σε αυτή «την προσπάθεια, σε αυτόν τον αγώνα για τη Θεσσαλονίκη» απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης του που πραγματοποιήθηκαν απόψε.

Από νωρίς, έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Μακένζυ Κίνγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, υποψήφιοι σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού. Στις 7 το απόγευμα ακριβώς, οπότε ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου, προσήλθε ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης. Ο κ. Ζέρβας μπήκε μέσα στον χώρο με το... δεξί όπως τον προέτρεψαν να κάνει παρευρισκόμενοι οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Αφού τελέστηκε ο αγιασμός, ο κ. Ζέρβας σε σύντομη τοποθέτηση του ζήτησε τους δημότες να τον εμπιστευτούν εκ νέου. «Σήμερα ξεκινάει μια πολύ ωραία προσπάθεια, ένας προεκλογικός αγώνας 35 ημερών για να φτάσουμε στην 8η Οκτωβρίου όπου θα έχει ενημερωθεί κάθε Θεσσαλονικιός για τη δουλειά μας για το έργο μας, για τις προθέσεις μας», σημείωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε «κάθε πολίτη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να αγκαλιάσει το "Ναι στη Θεσσαλονίκη" και να μας δώσει μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Άννα Ευθυμίου.

Voria.gr

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο της έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα φροντίδας και προστασίας των ζώων συντροφιάς»