Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο της παράταξης Ζέρβα - «Να πούμε ξανά… Ναι στη Θεσσαλονίκη»

2023-09-04

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του σε αυτή «την προσπάθεια, σε αυτόν τον αγώνα για τη Θεσσαλονίκη» απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης του που πραγματοποιήθηκαν απόψε.

Από νωρίς, έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Μακένζυ Κίνγκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, υποψήφιοι σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού. Στις 7 το απόγευμα ακριβώς, οπότε ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου, προσήλθε ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης. Ο κ. Ζέρβας μπήκε μέσα στον χώρο με το... δεξί όπως τον προέτρεψαν να κάνει παρευρισκόμενοι οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Αφού τελέστηκε ο αγιασμός, ο κ. Ζέρβας σε σύντομη τοποθέτηση του ζήτησε τους δημότες να τον εμπιστευτούν εκ νέου. «Σήμερα ξεκινάει μια πολύ ωραία προσπάθεια, ένας προεκλογικός αγώνας 35 ημερών για να φτάσουμε στην 8η Οκτωβρίου όπου θα έχει ενημερωθεί κάθε Θεσσαλονικιός για τη δουλειά μας για το έργο μας, για τις προθέσεις μας», σημείωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε «κάθε πολίτη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να αγκαλιάσει το "Ναι στη Θεσσαλονίκη" και να μας δώσει μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Άννα Ευθυμίου.

Voria.gr

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Το πρώτο διήγημα της Άννας Βαγενά, που σύντομα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «ΌΤΑΝ», γίνεται παράσταση σε μορφή μονολόγου από την ίδια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά.

Δύο και τρεις εργάσιμες μέρες - συνολικά έως και 6 μέρες με αργίες και Σαββατοκύριακα - πρέπει να περιμένουν όποιοι μεταφέρουν χρήματα από τράπεζα σε τράπεζα και όποιες επιχειρήσεις πληρώνονται από πελάτες τους μέσω τράπεζας στην οποία οι ίδιες δεν έχουν λογαριασμό.