Αννα Βίσση: "Εκαψε καρδιές" με την εμφάνισή της στο Mega

2020-05-02

Τεράστια επιτυχία είχε χθες βράδυ η εμφάνιση της Αννας Βίσση στο Mega και αυτό φαίνεται και από τον χαμό που γίνεται από το βράδυ, μέχρι και σήμερα στα social media. Η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας με τους χιλιάδες θαυμαστές είχε μεγάλη τηλεθέαση και καθήλωσε τους τηλεθεατές που παραμένουν σπίτι.

Το σώου είχε απ΄ όλα και προσέφερε ωραίο θέαμα, νοσταλγία, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις.

Χιλιάδες χρήστες των social media ανήρτησαν μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού, λίγη ώρα μετά την έναρξη του σώου με το #SpitiMeTinAnna να γίνεται αμέσως το πρώτο trend στην Ελλάδα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα.

Χιλιάδες χρήστες των social media ανήρτησαν μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού, λίγη ώρα μετά την έναρξη του σώου με το #SpitiMeTinAnna να γίνεται αμέσως το πρώτο trend στην Ελλάδα. 

Η επιλογή ήταν και μια μεγάλη επιτυχία για το Mega που φρόντισε να προσφέρει στους τηλεθεατές για το βράδυ της Πρωτομαγιάς ένα ωραίο σώου από τα παλιά...
"Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση", ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, τονίζοντας: "Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε".

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.