Αννα Βίσση: "Εκαψε καρδιές" με την εμφάνισή της στο Mega

2020-05-02

Τεράστια επιτυχία είχε χθες βράδυ η εμφάνιση της Αννας Βίσση στο Mega και αυτό φαίνεται και από τον χαμό που γίνεται από το βράδυ, μέχρι και σήμερα στα social media. Η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας με τους χιλιάδες θαυμαστές είχε μεγάλη τηλεθέαση και καθήλωσε τους τηλεθεατές που παραμένουν σπίτι.

Το σώου είχε απ΄ όλα και προσέφερε ωραίο θέαμα, νοσταλγία, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις.

Χιλιάδες χρήστες των social media ανήρτησαν μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού, λίγη ώρα μετά την έναρξη του σώου με το #SpitiMeTinAnna να γίνεται αμέσως το πρώτο trend στην Ελλάδα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα.

Χιλιάδες χρήστες των social media ανήρτησαν μηνύματα χαράς και ενθουσιασμού, λίγη ώρα μετά την έναρξη του σώου με το #SpitiMeTinAnna να γίνεται αμέσως το πρώτο trend στην Ελλάδα. 

Η επιλογή ήταν και μια μεγάλη επιτυχία για το Mega που φρόντισε να προσφέρει στους τηλεθεατές για το βράδυ της Πρωτομαγιάς ένα ωραίο σώου από τα παλιά...
"Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση", ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, τονίζοντας: "Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε".

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.