Συνάντηση του Κώστα Ζαχαριάδη με τον Γιώργο Καμίνη

2023-09-22

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Τη συνάντηση ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρωτεύουσας. 

Υπήρξε σύμπτωση απόψεων ότι τρία είναι τα μεγάλα θέματα που θα επηρεάσουν το μέλλον της Πρωτεύουσας.

Ανθεκτικότητα απέναντι στη κλιματική κρίση και οργάνωση των υποδομών της.

Λειτουργία της πόλης και η αντιμετώπιση της παραβατικότητας και των εγκληματικών κυκλωμάτων που καρτούν την πόλη δέσμια.

Δημοκρατική διακυβέρνηση της Αθήνας, η συμμετοχή των Αθηναίων στις αποφάσεις, και τις δράσεις του Δήμου με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής και προνοϊακής πολιτικής του Δήμου.

Ο Γιώργος Καμίνης είναι φίλος με τον πατέρα του Κώστα Ζαχαριάδη λόγω της Χίου απ΄ όπου και κατάγονται, ενώ όταν ήταν υποψήφιος για την Αθήνα ο Κώστας Ζαχαριάδης τον είχε στηρίξει.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.