Ο Χάρης Δούκας στις γειτονιές της Αθήνας

2023-09-10

Τη Δευτέρα στον Βοτανικό, την Τρίτη στην Πανόρμου ο Χάρης Δούκας. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συνεχίζει τις επισκέψεις του στις γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου να ακούσει τις ανησυχίες των κατοίκων και να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡA», για μία πρωτεύουσα πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική.

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 μ.μ. θα επισκεφθεί τον χώρο ανάπλασης στον Βοτανικό και την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 μ.μ. θα βρεθεί στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου (Καφετέρια My hood). 

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Γ. Πατούλης: «Κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά μετά από πολλά χρόνια εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο λειτουργικοί και πιο ασφαλείς για τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας»