Ο Χάρης Δούκας στις γειτονιές της Αθήνας

2023-09-10

Τη Δευτέρα στον Βοτανικό, την Τρίτη στην Πανόρμου ο Χάρης Δούκας. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, συνεχίζει τις επισκέψεις του στις γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου να ακούσει τις ανησυχίες των κατοίκων και να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡA», για μία πρωτεύουσα πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική.

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 μ.μ. θα επισκεφθεί τον χώρο ανάπλασης στον Βοτανικό και την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 μ.μ. θα βρεθεί στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου (Καφετέρια My hood). 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».

Το πρώτο διήγημα της Άννας Βαγενά, που σύντομα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις «ΌΤΑΝ», γίνεται παράσταση σε μορφή μονολόγου από την ίδια. Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία, με πολύ χιούμορ και συγκίνηση, για έναν έρωτα που ήρθε αργά.

Δύο και τρεις εργάσιμες μέρες - συνολικά έως και 6 μέρες με αργίες και Σαββατοκύριακα - πρέπει να περιμένουν όποιοι μεταφέρουν χρήματα από τράπεζα σε τράπεζα και όποιες επιχειρήσεις πληρώνονται από πελάτες τους μέσω τράπεζας στην οποία οι ίδιες δεν έχουν λογαριασμό.