Κακοκαιρία Daniel: Έκλεισε ο σταθμός μετρό Ευαγγελισμός

2023-09-06

Προσωρινά κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός» λόγω εισροής υδάτων από την κακοκαιρία Daniel.

Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός», λόγω εισροής υδάτων από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την Αθήνα. 

Η κακοκαιρία Daniel έφερε τεράστιους όγκους νερού στους δρόμους της πρωτεύουσας και μεταξύ άλλων «χτύπησε» και τον σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους.

Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Στο πλαίσιο του κύκλου για τη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση» που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου η διάλεξη με θέμα «Άγγελος Σικελιανός: Η Ποίηση – Πράξη ενός ΛΥΡΙΚΟΥ ΒΙΟΥ».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.