Δήμος 3Β: Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο διεκδικεί τη δημαρχεία ο Δημήτρης Δαβάκης

2023-09-11

Τη θέση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικεί και επίσημα ο Δημήτρης Δαβάκης, καθώς κατατέθηκε ο συνδυασμός του «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης».

Κατατέθηκε ο συνδυασμός «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαβάκη.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται πολίτες από όλο το γεωγραφικό και κοινωνικό φάσμα του Δήμου, ενώ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «κάνοντας πράξη την ανανέωση, πάνω από το 50% των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού είναι γυναίκες». 

«Σήμερα ξεκινάμε και τυπικά τη μεγάλη μάχη για να διασώσουμε τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Δήμου μας. Για ένα σύγχρονο Δήμο – τόπο κατοικίας, με ποιότητα ζωής, ασφάλεια και προοπτική», δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης.  

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.