Δήμος 3Β: Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο διεκδικεί τη δημαρχεία ο Δημήτρης Δαβάκης

2023-09-11

Τη θέση του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικεί και επίσημα ο Δημήτρης Δαβάκης, καθώς κατατέθηκε ο συνδυασμός του «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης».

Κατατέθηκε ο συνδυασμός «Κύμα Ενωμένων Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Δαβάκη.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται πολίτες από όλο το γεωγραφικό και κοινωνικό φάσμα του Δήμου, ενώ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «κάνοντας πράξη την ανανέωση, πάνω από το 50% των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού είναι γυναίκες». 

«Σήμερα ξεκινάμε και τυπικά τη μεγάλη μάχη για να διασώσουμε τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Δήμου μας. Για ένα σύγχρονο Δήμο – τόπο κατοικίας, με ποιότητα ζωής, ασφάλεια και προοπτική», δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δαβάκης.  

Τρέχουν» οι αιτήσεις για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 35 ατόμων στον Δήμο Καλλιθέας. Υπενθυμίζεται πως το νέο προσωπικό θα εργαστεί για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Άθλησης του Δήμου, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.