Διαδικτυακή συναυλία με Bruce Springsteen και Jon Bon Jovi

2020-04-22

«Jersey 4 Jersey», αυτός είναι ο τίτλος της διαδικτυακής συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση της πρώτης γραμμής κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Bruce Springsteen, ο Jon Bon Jovi, η Halsey και άλλοι σταρ από την Πολιτεία του New Jersey θα συμμετάσχουν στη συναυλία, που οργανώθηκε από το νεοσύστατο New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF) και θα μεταδοθεί στις 7 μ.μ. EST, μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV, του E Street Radio στο SiriusXM, τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και πολλών ραδιοφωνικών καναλιών.

Παραγωγός θα είναι ο Joel Gallen, ο οποίος τον Μάρτιο είχε καθίσει στο τιμόνι του iHeart Living Room Concert Benefit. Από το σπίτι τους θα παίζουν, επίσης, μουσική οι Chelsea Harper, Tony Bennett, Dany DeVito, Whoopi Goldberg, Charlie Ruth, Jon Stewart, SZA.

«Το New Jersey είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, πράγμα το οποίο κάνει πιο σημαντικό από ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει το Jersey -να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε, στην ανακοίνωση, η Tammy Murphy, σύζυγος του Κυβερνήτη της Πολιτείας, Phil Murphy.

«Γι' αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον καθένα στην Πολιτεία μας να συστρατευθεί με το NJPRF και με κάποιους από τους καλύτερους του New Jersey, για λίγη μουσική διασκέδαση που έχουμε τόσο ανάγκη, για ελαφρότητα και Υπερηφάνεια των Πολιτών του Jersey, σε αυτούς τους άνευ προηγουμένου καιρούς» πρόσθεσε.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.