Υποψήφιοι με Κράτσα από Κεφαλλονιά

2023-09-04

Νέες υποψηφιότητες για την ΠΕ Κεφαλλονιάς ανακοίνωσε ο αυνδυασμός "ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά" της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου. 

Συγκεκριμένα:
Aντύπα (Καρακίτσου) Μαριολένη του Σπυρίδωνος, Ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο των εκδοτικών επιχειρήσεων.
Μαρκέτου Ιωάννα – Διονυσία του Άγγελου ,Δικηγόρος-Κοινωνιολόγος, Ειδική Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, μέλος Πειθαρχικής Επιτροπής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Νικολάτος Νικόλαος,Ανώτατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος.
Παπαδάτος Γεώργιος,Επιχειρηματίας στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας σε Κεφαλληνία και Ιθάκη, τ. Πρόεδρος Κοινότητας Κουρκουμελάτων.
Σαββαόγλου Σάββας, Δικηγόρος. Πρόεδρος δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Φωκάς Δανιήλ, Επιχειρηματίας στον κλάδο της επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέλος ελληνικού και γαλλικού συστήματος καινοτομίας και νεοφυών επιχειρήσεων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.

Ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής έως το 2027 για τη στήριξη 3 ξενώνων και 8 συμβουλευτικών κέντρων υποστήριξης γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη επίσκεψή του στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), επί της οδού Κανάρη...