Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος η Γεωργία - Γωγώ Ιορδανίδου με τον Δημήτρη Κάρναβο στο Δήμο Καλλιθέας!

2023-09-02
  • Συνέντευξη στο Patission.gr

Η Καλλιθέα αλλάζει με τους νέους ανθρώπους κοντά της, κάτι που έχει καταλάβει και υλοποιεί ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και υποψήφιος πάλι στις επερχόμενες εκλογές...

Εμείς πιστεύουμε στο έργο του, αλλά και στους νέους που τον πλαισιώνουν και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

Και επειδή σ' αυτό το "έργο" εμείς μπορεί να είμαστε θεατές, αλλά μας αρέσει να δίνουμε το λόγο και το βήμα στους νέους ανθρώπους... στους αυριανούς πρωταγωνιστές για μια μάχη  - για μια καλύτερη ζωή!

Σας παρουσιάζουμε την Γεωργία Γωγώ Ιορδανίδου, υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλο 1ης δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας με την παράταξη του Δημήτρη Κάρναβου !...


Γωγώ πες μας λίγα λόγια για σένα!

Το ενδιαφέρον μου για την πόλη μας, υπήρξε πάντα καθώς γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο , πέρασα τα παιδικά έως και τα φοιτητικά μου χρόνια στην Καλλιθέα όπου εξακολουθώ να κατοικώ. 

Όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου ζει στην πόλη μας από το 1982.Φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο, κ μελετώντας την επιστήμη της Κοινωνιολογίας, μια επιστήμη, που στοχεύει στη μελέτη της ανθρώπινης κοινωνίας, των συμπεριφορών που υπάρχουν σε κοινωνικό επίπεδο, του τρόπου δομής των οργανώσεων, καθώς και των κοινωνικών και ομαδικών δομών που υπάρχουν, θέλησα να μελετήσω σε τοπικό επίπεδο την δική μας «κοινωνία», την πόλη της Καλλιθέας.

Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά;

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσα τις ενέργειες στον Δήμο μας, εως ότου αποφοίτησα απο την σχολή. 

Θαύμαζα και θαυμάζω τον Δήμαρχό μας, κύριο Δημήτρη Κάρναβο γιατί ως γνήσιος Καλλιθεάτης είχε στόχους και όραμα για την Καλλιθέα και φάνηκε μέσα απο τις πράξεις του. 

Ξεκινώντας απο την δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού, στήριξε όλους τους δημότες παρέχοντας «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, παράλληλα με τα καθημερινά μέτρα προστασίας και τις απολυμάνσεις που πραγματοποιούνταν στην πόλη μας. 

Τι ήταν αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον σου;

Πέρα απο αυτές τις ενέργειες, μέσα σε αυτά τα χρονιά, έγιναν πράξεις που άλλαξαν την Καλλιθέα προς το καλύτερο όπως ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων, ανάπλαση πρασίνου σε πάρκα και πλατείες, ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων, ανάπτυξη της ανακύκλωσης, εκδηλώσεις πολιτισμού κ άλλα όπως αναφέρονται και στον απολογισμό του.

Αξιολογώντας θετικά όλες αυτές τις πράξεις ως δημότης Καλλιθέας, θέλησα να συμβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ στον αγώνα για την πόλη μας, για να γίνει καλύτερη και έτσι έπειτα απο πρόταση του Δημάρχου μας, κύριου Δημήτρη Κάρναβου Dimitris Karnavos ανταποκρίθηκα θετικά στο να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του, στην δημοτική παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής «Η Καλλιθέα Αλλάζει» ως Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας στον Δήμο Καλλιθέας. 

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για ακόμη μιά φορά για την εμπιστοσύνη καθώς είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και είναι ειλικρινά ζωτικής σημασίας να δίνεις την ευκαιρία σε νέα άτομα με διάθεση να προσφέρουν στον τόπο που μεγάλωσαν.

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε παλαιότερους υποψήφιους της παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» που έχουν συμβάλλει θετικά ολα αυτα τα χρόνια στην εξέλιξη της πόλης σε διάφορους τομείς: πολιτισμός, εκπαίδευση, υγεία κλπ. αλλά και ανάμεσα σε νέους υποψηφίους που έχουν όρεξη να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ενα νεο σχέδιο ανάπτυξης της Καλλιθέας.

Οι στόχοι σου και το όραμά σου ποιο είναι;

Η αποδοχή της συμμετοχής μου, δεν πρόκειται απλώς μια ψήφο αλλά μια δέσμευση να διαμορφώσουμε το μέλλον του δήμου μας όλοι μαζί με τη δυναμική νεολαία μας. Η γενιά μας ειναι η κινητήρια δύναμη πίσω απο την πρόοδο, την καινοτομία και την αλλαγή. Ως νέα άτομα διαθέτουμε φρέσκες ιδέες που μπορούν να δώσουν πνοή στην κοινότητα μας.Σε αυτές τις εκλογές, έχουμε την ευκαιρία να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. 

"Οραματιζόμαστε έναν δήμο που επενδύει στις δυνατότητες νέων πολιτών του.
Ένα μέρος που οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες ανθίζουν, η επιχειρηματικότητα καλλιεργείται και όπου η δημιουργική έκφραση ευδοκιμεί. 
Ο Δήμος μας πρέπει να είναι ένας κόμβος έμπνευσης, προσφέροντας υποστήριξη για νέα ταλέντα στις τέχνες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τεχνολογία."

"Κλείνοντας λοιπόν, ως νέα υποψήφια ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ γιατι πιστεύω ότι και η νέα γενιά μπορεί να συνδράμει σε ένα καλύτερο μέλλον της πολης μας. Νέα άτομα με θέληση, όραμα και διάθεση προσφορας που μοναδικός σκοπός τους είναι η προώθηση πρωτοπόρων ιδεών για τον εκσυγχρονισμό της Καλλιθέας."

Σ' ευχαριστούμε Γωγώ και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Μπορείτε να ψηφίσετε  τη Γεωργία Γωγώ Ιορδανίδου, στα παρακάτω σχολεία:

1Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΚΕΝΤΡΟ): - 4ο Δημοτικό , Δημοσθένους 157- 5ο Λύκειο , Επτανήσου 5 & Π. Γρηγορίου- 7ο Λύκειο , Δοϊράνης 86 & Ιφιγενείας- 9ο Δημοτικό , Σαπφούς 138-140- 13ο Δημοτικό , Φορνέζη 31- 14ο Δημοτικό , Ιατρίδου 141 & Π. Τσαλδάρη- Άγιος Νικόλαος , Ελευθερίου Βενιζέλου 175- Πειραϊκή Πατραϊκή 21ο Δημοτικό , Ηρακλέους 91-95- Πειραϊκή Πατραϊκή 6ο Γυμνάσιο , Ματζαγριωτάκη 14 & Δοϊράνης 88- Σιβιτανίδειος , Θεσσαλονίκης 151 , Ηλεκτρικός Σταθμός Καλλιθέας

Βιογραφικό Γεωργίας - Γωγώ Ιορδανίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Είναι κάτοχος διπλωμάτος συμβουλευτικής ψυχικής υγείας, έχοντας μελετήσει μεθόδους και τεχνικές συμβουλευτικής με βάση την Συμπεριφορική και Γνωσιακή Προσέγγιση. 

Παράλληλα με το πρώτο της πτυχίο, σπούδασε σε 2η σχολή όπου αποφοίτησε επιτυχώς από το τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων στη σχολή του Υπουργείου Τουρισμού που βρίσκεται στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Γνωρίζει 4 ξένες γλώσσες πιστοποιημένες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά & ισπανικά και απο το 2015 εως σήμερα, εργάζεται στον τουριστικό κλάδο σε ξενοδοχεία έχοντας περάσει από πολλά πόστα. Εδώ και τρία χρόνια είναι σε μια θέση ευθύνης σε ξενοδοχείο στην Ακρόπολη.