Ξεκινά στις αρχές του 2024 το μεγαλύτερο mall στην Ελλάδα ! Δείτε που θα είναι!

2023-10-07

Το Vouliagmenis Mall Complex σχεδιασμένο από το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο AEDAS, είναι το Mall του μέλλοντος, θα διαθέτει 280 καταστήματα, ενώ υπολογίζεται ότι θα μπορεί να υποδεχτεί 17 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Το Εμπορικό Κέντρο θα έχει συνολική επιφάνεια δόμησης 129.424 

Η υλοποίηση του έργου κόστους άνω των 400 εκατ. ευρώ εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2027. Με την έναρξη της εμπορικής του λειτουργίας θα γίνει το μεγαλύτερο mall στην Ελλάδα καθώς υπολογίζεται πως θα είναι σχεδόν 1,5 φορές μεγαλύτερο από το The Mall στο Μαρούσι και θα αποτελεί επίσης ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης.

Η ΑΚΤΩΡ θα εκτελέσει τις εκσκαφές και τις πρόδρομες κατασκευαστικές εργασίες ενώ έχουν ήδη υπογραφεί/συμφωνηθεί Heads of Terms (HoT) για 57% της μεικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας (GLA). Τα κυρίως έργα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024. 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.