Βluegr Hotels & Resorts: Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας την Πέμπτη 23/11

2023-11-19

Η οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts στο πλαίσιο της στελέχωσης όλων των τμημάτων για τη Σεζόν 2024, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας για επαγγελματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας.

Η Ημέρα Καριέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στόχο έχει τη γνωριμία με την εταιρεία, τα ξενοδοχεία και τα μέλη της ομάδας, καθώς και τις ευκαιρίες καριέρας και ανάπτυξης που προσφέρονται.

Ο όμιλος της bluegr έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης νέων ταλέντων για τη σεζόν του 2024 και αναζητά επαγγελματίες για όλα τα τμήματα, μεταξύ άλλων Κουζίνα, Υποδοχή, Service, Kids Club και Wellbeing/Spa για τα 3 ξενοδοχεία της Κρήτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις και για τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και για το ξενοδοχείο Life Gallery.

Εάν είσαι επαγγελματίας στον κλάδο του Τουρισμού, εάν αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου και έχεις πάθος για αριστεία και ομαδικό πνεύμα, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ για να προγραμματιστεί η συνέντευξη με την ομάδα μας.

Προθεσμία συμπλήρωσης της φόρμας είναι η Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.

Η οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts παρέχει ένα χαρούμενο, ηθικό και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους τους ανθρώπους της ανεξαρτήτως φύλου, καθώς και συνεχή εκπαίδευση και έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση. Μάλιστα, για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον η εταιρεία έχει λάβει για δύο συνεχόμενες χρονιές την Πιστοποίηση Great Place to Work, η οποία βασίζεται σε διεθνή πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας, και έχει διακριθεί και με τη 2η θέση στη λίστα «Best Workplaces™ for Women Hellas 2023». Παράλληλα, η εταιρεία έχει λάβει το βραβείο Great Place to Work Hellas 2023, για την κατάκτηση της 9ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αποτελώντας τον πρώτο και μοναδικό ξενοδοχειακό όμιλο που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα.

There cannot be blue without u!