Βασίλης Καρδάσης: «Ο κύβος ερρίφθη για τη συμμετοχή της παράταξης στις δημοτικές εκλογές»

2023-09-02

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Βασίλης Καρδάσης με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι η παράταξη Πρωτοβουλία Πολιτών ολοκλήρωσε τη διαδικασία για τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Βασίλης Καρδάσης τόνισε για το θέμα: «Ο κύβος ερρίφθη. Ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Πολιτών υποβλήθηκε στις αρμόδιες αρχές προς έλεγχο και έγκριση σύμφωνα με την προκήρυξη των εκλογών, λίγο μετά τις 8 το πρωί σήμερα (σ.σ). Ευχαριστώ όλους κι όλες που δέχτηκαν να είναι υποψήφιοι και να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Να τρέξουν και να ξοδέψουν διάθεση και χρόνο μαζί μας. Για τον αγώνα τον καλό τους πείσαμε.

Θέλει γερό στομάχι να ανακατεύεσαι από άποψη και κοινωνική ευαισθησία με τα κοινά, κι όχι για τα φράγκα. Καλά κάναμε λοιπόν.

Το τοπίο μοιάζει θλιβερό, το γκλάμουρ, η συμπεριφορά του βλαχοδήμαρχου, τα λεφτά που δαπανούν, (μα πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά;), ο διάλογος σαν την έρημο Καλαχάρι, τα επιχειρήματα τύπου είμαι νέος και τα τάζω όλα, είμαι νεοδημοκράτης δεν φαίνεται; είμαι το χρυσό αστέρι και λάμπω.

Σ αυτό το πεδίο επιλέξαμε να μπούμε. Να συζητήσουμε με τους συμπολίτες, να μας μάθουν, να τους μεταφέρουμε τις απόψεις μας.

Μακάρι να δικαιωθεί η επιλογή μας. Αν όχι, δεν θα χάσουμε τίποτα! Απολύτως!

Ούτε στιγμή από το χαμόγελο μας».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών υπενθυμίζει ότι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δεκελείας και Δημοκρίτου) υπάρχει διαμορφωμένη πτέρυγα με εκατοντάδες παιδικά βιβλία η οποία ενημερώνεται και εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις.

«Ύψιστη προτεραιότητα» χαρακτηρίζει η δημοτική Αρχή Κηφισιάς την κοινωνική ευθύνη, καθώς όπως σημειώνει, «αγωνίζεται καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της πόλης μας» και προσθέτει ότι «σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία».

«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις» θα είναι το θέμα της 4ης συνάντησης της ακαδημίας γονέων «Από το Α έως το Ω» που θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι.

Με εντολή του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ δημοτικό πάρκινγκ ξεκίνησε τη λειτουργία του, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στο Παλαιό Τέρμα (Λεωφ. Γαλατσίου & Αγίας Γλυκερίας), στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου δημοτικών parking με το σύνθημα «Παρκάρεις Δωρεάν».