Βασίλης Καρδάσης: «Ο κύβος ερρίφθη για τη συμμετοχή της παράταξης στις δημοτικές εκλογές»

2023-09-02

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Βασίλης Καρδάσης με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι η παράταξη Πρωτοβουλία Πολιτών ολοκλήρωσε τη διαδικασία για τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Βασίλης Καρδάσης τόνισε για το θέμα: «Ο κύβος ερρίφθη. Ο συνδυασμός Πρωτοβουλία Πολιτών υποβλήθηκε στις αρμόδιες αρχές προς έλεγχο και έγκριση σύμφωνα με την προκήρυξη των εκλογών, λίγο μετά τις 8 το πρωί σήμερα (σ.σ). Ευχαριστώ όλους κι όλες που δέχτηκαν να είναι υποψήφιοι και να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Να τρέξουν και να ξοδέψουν διάθεση και χρόνο μαζί μας. Για τον αγώνα τον καλό τους πείσαμε.

Θέλει γερό στομάχι να ανακατεύεσαι από άποψη και κοινωνική ευαισθησία με τα κοινά, κι όχι για τα φράγκα. Καλά κάναμε λοιπόν.

Το τοπίο μοιάζει θλιβερό, το γκλάμουρ, η συμπεριφορά του βλαχοδήμαρχου, τα λεφτά που δαπανούν, (μα πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά;), ο διάλογος σαν την έρημο Καλαχάρι, τα επιχειρήματα τύπου είμαι νέος και τα τάζω όλα, είμαι νεοδημοκράτης δεν φαίνεται; είμαι το χρυσό αστέρι και λάμπω.

Σ αυτό το πεδίο επιλέξαμε να μπούμε. Να συζητήσουμε με τους συμπολίτες, να μας μάθουν, να τους μεταφέρουμε τις απόψεις μας.

Μακάρι να δικαιωθεί η επιλογή μας. Αν όχι, δεν θα χάσουμε τίποτα! Απολύτως!

Ούτε στιγμή από το χαμόγελο μας».

Ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με την αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού και την αντικατάσταση 4685 φωτιστικών σωμάτων, με λαμπτήρες τύπου led καθώς και 1786 βραχιόνων στήριξης φωτιστικών σωμάτων, σε κάθε γωνιά της πόλης, μετά την...

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Τη συνάντηση ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρωτεύουσας.