Τον Σεπτέμβριο έρχεται το 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα

2023-09-02

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του Ιουνίου για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα, ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας ανοίγει τα πανιά του για ένα ακόμα φεστιβάλ. Ο Σεπτέμβριος θα έχει λίγη γιόγκα παραπάνω φέτος με το 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, που θα γίνει στον Χώρο Τέχνης Art63 στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 22:00.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η γνωριμία σας με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και τις αρχές της Γιόγκα, ενώ παράλληλα δίνεται σε όλους η ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τη Γιόγκα.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μαθήματα, διαλογισμούς και ομιλίες διαφορετικών συστημάτων της Γιόγκα, καθώς και πολλές άλλες δράσεις που θα ανακοινωθούν αργότερα, μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ διαθέτει μεγάλες, εξαιρετικής αισθητικής και αρμονίας, αίθουσες στις οποίες θα γίνονται όλες οι δραστηριότητες και παράλληλα έναν κεντρικό εκθεσιακό χώρο, όπου θα φιλοξενηθούν 20 περίπτερα χορηγών/εκθετών με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη Γιόγκα, τη Vegan διατροφή, την υγεία και την ευεξία γενικότερα.

Το εισιτήριο εισόδου για τα μαθήματα θα είναι ιδιαίτερα οικονομικό (5 ευρώ ανά ημέρα – με δυνατότητα απεριόριστης παρακολούθησης) ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσους το δυνατόν περισσότερους να έρθουν σε επαφή με τη Γιόγκα.

Η είσοδος στην έκθεση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε το στρωματάκι σας (yoga mat) ή ό,τι άλλο διαθέτετε, να έχετε χρόνο, όρεξη, καλή διάθεση και να τιμήσετε το φεστιβάλ με την παρουσία σας.


Info
9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα
Χώρος Τέχνης Art63
3ης Σεπτεμβρίου 63, ΜΕΤΡΟ: Βικτώρια
23 & 24 Σεπτεμβρίου, 11:00 με 22:00

https://www.hellenicyogaassociation.gr/nea/festival/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=deltio_tipou_9ou_panelliniou_festival_giogka_23_24_septemvriou&utm_term=2023-08-17<br>


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.