Το τεράστιο «ευχαριστώ» του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική

2023-12-27

Όσοι παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, ακούγοντας την ομιλία του, αισθάνθηκαν την βαθιά συγκίνηση του ανθρώπου των «ειδικών αποστολών» όπως τον χαρακτήρισε η Υπουργός Εσωτερικών που εκπροσωπούσε στην εκδήλωση τον Πρωθυπουργό, Νίκη Κεραμέως.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την ορκωμοσία του και αφού είχαν μιλήσει και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αττική ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους όσοι μου άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τις ζωές τους, την καθημερινότητά τους, τις γειτονιές τους για τα επόμενα 5 χρόνια. Ευχαριστώ καθεμία και καθέναν ξεχωριστά. Η επιλογή σας είναι για μένα απόλυτο συμβόλαιο τιμής και ξεχωριστό στοίχημα ευθύνης, τόσο προσωπικό όσο και ομαδικό. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ηχηρά μας είπατε, προχωρήστε.»

Σήμερα μέσα από ένα βίντεο μικρής διάρκειας, στα social media, παρουσίασε όλες εκείνες τι συγκινητικές στιγμές της ορκωμοσίας αλλά κυρίως μέσα από τα λόγια του, ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής που τον επέλεξαν με την ψήφο τους για Περιφερειάρχη, την οικογένειά του που τον στηρίζει σε όλα τα δύσκολα και τα ανείπωτα ενώ με αδρές γραμμές αναφέρθηκε στο στρατηγικό του όραμα που θέλει μια Μητροπολιτική Αττική ασφαλής, ανθρώπινη και βιώσιμη.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.