Θεοφάνια στην Αθήνα: Ο Καθαγιασμός των υδάτων στην Δεξαμενή - Παρουσία του νέου δημάρχου Χάρη Δούκα

2024-01-06

Σε κλίμα κατάνυξης και λαμπρότητας πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία για τα Θεοφάνια στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Παρών ήταν ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, καθώς και υπουργοί και βουλευτές. Ανάμεσα τους ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μάντζος.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο καθαγιασμός των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών, ωστόσο καθώς πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από την ΕΥΔΑΠ, στο χώρο του υδραγωγείου μπήκε μόνο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου, Χρυσόστομος για την κατάδυση του Τίμιου Σταύρου. Η υπόλοιπη τελετής πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Δεξαμενής.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στη δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και δύναμη. Εύχομαι το φως της αγάπης, της αισιοδοξίας, να γεμίσει τις καρδιές μας».

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».