Πλαίσιο Computers: Αυξάνει τον μισθό σε περισσότερους από 700 συνεργάτες

2023-12-16

Στην αύξηση μισθού εισόδου κατά 8,4% προχωρά η Πλαίσιο Computers. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά πάνω από 700 συνεργάτες της εταιρείας.

«Η συγκεκριμένη αναπροσαρμογή γίνεται αρκετούς μήνες νωρίτερα από την σχετική αλλαγή της νομοθεσίας και αποτελεί συνειδητή απόφαση και επένδυση στους πιο σημαντικούς ανθρώπους για το Πλαίσιο, τους εργαζόμενούς του. Βασισμένη σε μια χρονιά εξαιρετικής απόδοσης και χτίζοντας ένα απαιτητικό πλάνο ανάπτυξης τριετίας, η ομάδα του Πλαισίου, η οποία έφερε τα σημαντικά αυτά και αξιόλογα αποτελέσματα, επιβραβεύεται με νέες παροχές και οφέλη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, επιπλέον της απόφασης για την αύξηση του μισθού εισόδου, «έχουν δρομολογηθεί αυξήσεις για τους συνεργάτες στις διοικητικές θέσεις των καταστημάτων, bonus επιπλέον των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί το 2023, διευρυμένο πλάνο εκπαίδευσης για επαγγελματική εξέλιξη και σημαντικός αριθμός προαγωγών για πολλούς συνεργάτες, οι οποίες προκύπτουν από το φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης του Πλαισίου».

«Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν πάρα τη συνέχεια μιας φιλοσοφίας προσανατολισμένης στην φροντίδα των #plaisiopeople. Ήδη την τρέχουσα χρονιά, η φιλοσοφία της εξέλιξης εκ των έσω ανέδειξε 78 συνεργάτες σε επόμενη βαθμίδα διοίκησης και επενδύθηκαν 52.343 ώρες εκπαίδευσης για upskilling, reskilling και εμπλουτισμό των γνώσεων της ομάδας. Η φροντίδα όμως δεν αφορά μόνο την προσωπική εξέλιξη αλλά και την προστασία των συνεργατών: εκτός από την παροχή χρηματικών διευκολύνσεων, εκπτώσεων στα προϊόντα της εταιρείας, δωρεάν σχολικών προϊόντων για τις οικογένειες, το Πλαίσιο εξασφαλίζει ιδιωτική ασφάλιση υγείας, τόσο για τους συνεργάτες όσο και τις οικογένειές τους» υπογραμμίζει η εταιρεία.

Πηγή: Economistas.gr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.