Νίκος Πορτοκάλογλου & Μαρίνα Σάττι: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος με την ΕΡΤ

2023-12-28

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος με την ΕΡΤ - Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:55

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα! Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024!

Υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο όλοι μαζί από την καρδιά της Αθήνας, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 22:55!