KUMHO: «Σωστά» ελαστικά, χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια, από μια κορυφαία εταιρία

2024-01-09

Όποιο και αν είναι το αυτοκίνητό σας, όποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, το να εμπιστευτείτε μια εταιρία όπως η KUMHO, που ως σταθερά ανερχόμενη βρίσκεται ήδη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών, αποτελεί απλώς τη λογική επιλογή. Εδώ η υψηλή τεχνολογία συναντά τον σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και - κυρίως - στην ανθρώπινη ζωή, με ελαστικά που προσφέρουν τη βέλτιστη πρόσφυση και μαζί της τη μέγιστη ασφάλεια.

Από την τεχνολογία πρέπει να ξεκινήσει κανείς όταν αναφέρεται στην KUMHO την κορεατική εταιρία που έχει καταφέρει να αναπτύξει εξειδικευμένα κέντρα Έρευνας και Εξέλιξης, και στις ΗΠΑ με το KUMHO Akron Technical Center, και στη Γερμανία, με το KUMHO Europe Technical Center, στην Φρανκφούρτη, αλλά και στην Κίνα, με το KUMHO China Technical Center. Τρεις μεγάλες μονάδες – γεννήτριες καινοτομιών – που σε συνεργασία με το κεντρικό τμήμα έρευνας και εξέλιξης R&D στο Γκουανγκτζού της Κορέας, όπου και η έδρα της εταιρίας, δημιουργούν τεχνολογίες αιχμής, χάρη στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό τους και επιτρέπουν στην KUMHO να αναπτύξει ελαστικά παγκόσμιας κλάσης, με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς η εταιρεία εφαρμόζει σταθερά αειφόρες πολιτικές παραγωγής και διαχείρισης των δραστηριοτήτων της.

Και είναι η KUMHO μια κορυφαία, παγκοσμίως, μάρκα ελαστικών, που ανήκει στον Κορεάτικο Όμιλο KUMHO Tire Co., Inc (https://www.kumhotire.com/en/) – ένα γκρουπ που ιδρύθηκε το 1960 στην πόλη Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας και, σήμερα, κατατάσσεται στο TOP 20 (Νο. 17 – Ιούλιος 2022) των κατασκευαστών ελαστικών, παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη Top 75 του Tire Business, με πωλήσεις, ύψους 1,932€ δις ευρώ, για το 2022 και εργοστάσια σε Κορέα, Αμερική, Κίνα, Βιετνάμ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή εργοστασίου στην Ευρώπη.

Και για να μιλήσουμε με τη γλώσσα των αριθμών θα πρέπει να επισημάνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ετήσια δυνατότητα παραγωγής 55 εκατομμυρίων ελαστικών. Γεγονός όχι άσχετο με το ότι η KUMHO διακρίνεται για τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, ο οποίος αναδεικνύεται και μέσα από την, για 14 έτη, Νο 1 κατάταξη στον Κορεάτικο Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (KCSI), στην κατηγορία για επιβατικά αυτοκίνητα.

Επιπλέον, απόδειξη της αφοσίωσης της KUMHO Tire στην καινοτομία, αποτελούν οι αλλεπάλληλες πρόσφατες διακρίσεις των προϊόντων της, σε διεθνείς θεσμούς, όπως τα Γερμανικά "Red Dot Design Awards", τα "iF Design Awards" και τα Αμερικανικά "International Design Excellence Awards". Παράλληλα, η Kumho υποστηρίζει το brand με συμμετοχή σε σημαντικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χορηγίες στο ποδόσφαιρο και το basketball και άλλες σημαντικές χορηγικές ενέργειες.

Η KUMHO Tire διαθέτει, επί του παρόντος, εννέα θυγατρικές εταιρείες και 12 υποκαταστήματα, σε 20 χώρες, ενώ, παράλληλα, εφαρμόζει δυναμικές στρατηγικές για την επέκταση της βάσης των πωλήσεών της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ. Η KUMHO Tire παράγει ελαστικά για επιβατικά και SUV αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, καθώς και ελαστικά για βιομηχανικά οχήματα. Παράλληλα, κατασκευάζει ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα για αγωνιστικά οχήματα πίστας (Formula).

Όποιο τύπο, λοιπόν, αυτοκινήτου και αν διαθέτετε στην γκάμα της KUMHO είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το κατάλληλο, κορυφαίας ποιότητας ελαστικό.

Σημειώστε ότι τα ελαστικά της KUMHO (www.kumho.gr), για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, Van, φορτηγά και λεωφορεία διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της. Τα καταστήματα που διαθέτουν πανελλαδικά τα ελαστικά Kumho είναι εδώ https://www.kumho.gr/el/diktio-kumho