Η Γλυφάδα υποδέχεται τα Χριστούγεννα!

2023-12-16

Στα «κόκκινα» η Γλυφάδα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με τη μεγαλύτερη διοργάνωση, που θα απογειώσει το κέφι και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού, ζωντάνιας, χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όλη η πόλη θα είναι μια γιορτή!

Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας διοργανώνουν το πιο όμορφο διήμερο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Αγώνας δρόμου Αη Βασίληδων (Santa Run), συναυλίες, τυμπανιστές, άμαξες, το τρενάκι του Αη Βασίλη, ζογκλέρ, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, face painting, μπαλόνια, κόκκινα σκουφάκια παντού, δωρεάν ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί για όλους και, φυσικά, τα καταστήματα ανοικτά σχεδόν έως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και έως τις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής, με φόντο τον υπέροχο στολισμό με το μυστικό τούνελ, τις μπάλες, τις αψίδες, τις άμαξες, τις φάτνες και τα έλατα! Φέτος η Γλυφάδα ξεπέρασε τον εαυτό της! Είναι παραμυθένια απ΄άκρη σ΄άκρη!

«Τα Χριστούγεννα στη Γλυφάδα είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Η πόλη μας έχει φορέσει από άκρη σε άκρη τα γιορτινά της, έχει στολιστεί με αγάπη και φαντασία και προσφέρει σε κάθε κάτοικο και επισκέπτη πλήθος από δρώμενα, δραστηριότητες, εκδηλώσεις και τόσα πολλά ακόμα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στην πόλη μας κάθε μέρα: Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου και την Κόκκινη Νύχτα στο εμπορικό μας κέντρο, από τις 5 το απόγευμα, συνεχίζουμε την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί στην Τερψιθέα μας με την Κόκκινη Κυριακή και ακολουθεί μια απολαυστική εορταστική περίοδος όλες τις μέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ζήσουμε μαζί μια ξεχωριστή εμπειρία, σε ένα ανοιχτό, μαγικό, χριστουγεννιάτικο χωριό:

Αυτή είναι και φέτος η Γλυφάδα μας»

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

11:00-16:00: Το τρενάκι του Αη Βασίλη διασχίζει τη γιορτινή Άνω Γλυφάδα.

11:00: Οι άμαξες του Αη Βασίλη περιπλανώνται προσφέροντας βόλτες σε μικρά και μεγάλα παιδιά και χαρίζοντας αμέτρητα μπαλόνια σε όλους.

10:30-13:00: Οι τυμπανιστές Batala Atenas μας παρασύρουν και μας ξεσηκώνουν σε μια χορευτική έκσταση.

13:00: Συναυλία των Swingin Cats σε rock 'n roll και swing διάθεση

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.