Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στο Santa Claus Kingdom

2023-12-16

Πού είναι καλύτερο να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα από το Santa Claus Kingdom; Ένα εορταστικό ιδιαίτερο πάρκο ψυχαγωγίας και θεματικό πάρκο, ανοιχτό μόνο τις γιορτές για να χαρίσει σε εσάς και τα παιδιά σας, αξέχαστα και μαγικά Χριστούγεννα.

Το Santa Claus Kingdom μετρά 12 χρόνια συνεχούς και πετυχήμενης παρουσίας ως το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας.
Πάνω από 1.100.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, όλων των ηλικιών έχουν αφαιθεί στην μαγεία του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού του.
Τα νούμερα του Santa Claus Kingdom, μπορούν να συγκριθούν μόνο με διάσημα πάρκα του εξωτερικού και brands τεράστιας εμβέλειας όπως της Disney, της DreamWorks κ.ά.

Τιμές πόρτας: All Day Pass ΠΑΙΔΙ 18€, All Day Pass ΕΝΗΛΙΚΑΣ 12€, ΜΑΡΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ 3,5€ 

Το Santa Claus Kingdom διαθέτει:

Ένα όνειρο ενός καρναβαλιού με ένα τρενάκι και ένα χριστουγεννιάτικο τρένο.

Φιγούρες σε φυσικό μέγεθος εορταστικών χαρακτήρων ταινιών και παραμυθιών.

Χριστουγεννιάτικα παιδικά παιχνίδια.

Το μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας μαζί με χιονοτσουλήθρες.

M.E.C. Παιανίας Λεωφόρο Λαυρίου 301 Παιανία Αττικής Αθήνα 

Περισσότερα δείτε εδώ!

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, παρουσιάζουν ένα διήμερο γεμάτο τραγούδια και μουσικές με είκοσι μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στις 6 & 7 Απριλίου 2024, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Την ομαδική έκθεση "Φύση Πάσχουσα" / "Natura Patiens" θα φιλοξενήσει η Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων (κτήριο Α) από τις 28 Μαρτίου έως τις 26 Μαΐου, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε επιμέλεια της Νίνας Φραγκοπούλου, δρ Θαλάσσιας Βιολογίας και ανεξάρτητης...