Ευτυχία Μοράκου : Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Σύγχρονη Πόλη - Στέφανος Γατσούλης

2023-09-04

Η Ευτυχία Μοράκου είναι γέννημα - θρέμμα Φιλαδελφιώτισσα. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.  Σπούδασε κλασσική φιλολογία στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.Τα τελευταία 13 χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα και εργάζεται σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Κατοικεί στη συνοικία Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας, μια περιοχή παραμελημένη από τις δημοτικές αρχές, αφού τα προβλήματα είναι πολλά και διαχρονικά. 

 Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τη διάδοση και διάσωση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς οι γονείς της κατάγονται από τον μαρτυρικό Πόντο και τη Μάνη αντίστοιχα. Συμμετέχει σε πολιτιστικούς συλλόγους που εργάζονται γι'αυτόν τον σκοπό (Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης, Ένωση Απανταχού Μανιατών).

Η παράδοση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας ενός έθνους, γι' αυτό φροντίζει να τη μεταλαμπαδεύει στις δύο κόρες της. Αξίες που αποτελούν στάση ζωής είναι η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανιδιοτελής -χωρίς ανταλλάγματα- προσφορά. Στην απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να πλαισιώνεται από ανθρώπους που ζουν και συμπεριφέρονται με γνώμονα την ηθική,την τιμιότητα και την ανθρωπιά.

Από ανθρώπους εργατικούς με θέληση και διάθεση να προσφέρουν ανιδιοτελώς. Ανθρώπους με ικανότητες οργάνωσης, διαχείρισης και διοίκησης. Τα στοιχεία αυτά χαρακτηρίζουν τον κύριο Στέφανο Γατσούλη, αφού είναι επιτυχημένος ιατρός, επιχειρηματίας και οικογενειάχης. Κυρίως όμως, εντάχθηκε στον Συνδυασμό " Σύγχρονη Πόλη" γιατί ως πολίτης της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας παρατηρεί και βιώνει προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα όλων μας. 

Στη συνοικία Απομάχων όπου κατοικεί, αντιμετωπίζει προβλήματα καθαριότητας, ασφάλειας και συντήρησης των παιδικών χαρών, ασφάλειας στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και ιδιαίτερα ατόμων με κινητικά προβλήματα. 

 Θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον κύριο Γατσούλη για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Σύγχρονης Πόλης!  Σίγουρα αξίζει να την στηρίξετε με την ψήφο σας ώστε να μετατραπεί η Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα σε μια πόλη βιώσιμη, λειτουργική και ανθρώπινη για τους κατοίκους αλλά και μια πόλη " κόσμημα"- πρότυπο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους.

Το δικό του πάρκο σκύλων απέκτησε ο δήμος Γλυφάδας, στην οδό Σερρών στην Άνω Γλυφάδα και δίπλα στο «μπαλκόνι με θέα». Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο πάρκο, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, θα ακολουθήσουν κι άλλα, από το βουνό μέχρι την παραλία.

Την πεποίθηση του ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, εφόσον αναμετρηθεί μαζί του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας.

Ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με την αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού και την αντικατάσταση 4685 φωτιστικών σωμάτων, με λαμπτήρες τύπου led καθώς και 1786 βραχιόνων στήριξης φωτιστικών σωμάτων, σε κάθε γωνιά της πόλης, μετά την...

Με τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Τη συνάντηση ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις του Γιώργου Καμίνη αναφορικά με τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πρωτεύουσας.