Έργα οδοποιίας συνολικού μήκους 85 χλμ. με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

2023-10-14

Το «πράσινο» φως για την έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης και συντήρησης οδών, συνολικού μήκους 85 χλμ, σε δήμους του Κεντρικού, Νότιου, Δυτικού και Βόρειου Τομέα Αθηνών, δόθηκε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια και περιλαμβάνει σήμανση, αντικατάσταση στηθαίων και αντιθαμβωτικών κιγκλιδωμάτων, ανύψωση φρεατίων και επισκευή νησίδων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ανέφερε σχετικά: «Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Στο πλαίσιο αυτό, εστιάζουμε σε παρεμβάσεις σε δρόμους υψηλής επικινδυνότητας και αξιοποιούμε σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Αττικής ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη μικρότερη δυνατόν όχληση των πολιτών».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.