Επανέρχονται οι εκδηλώσεις στο Περιστέρι – Πότε θα γίνει η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

2023-09-17

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών προκάλεσαν την αναβολή αρκετών εκδηλώσεων στο Περιστέρι μεταξύ αυτών και τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 επιστρέψαν και πάλι οι εκδηλώσεις στο Άλσος Περιστερίου με ώρα έναρξης 20:00 και είσοδο ελεύθερη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

6η Συνάντηση Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών Ιερών Ναών Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑ & ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ. Με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ηπειρώτικο Αντάμωμα "Από το Πωγώνι ως το Ζαγόρι".

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
MΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ. «MUSIC IS LIFE". Με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ.
GUEST STARS: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ, ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, GREG, MC DADDY, KINGS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ & ΜΑΡΙΝΑ ΒΛΑΧΑΚΗ. Μια μοναδική συναυλία που εκτός από τις διαχρονικές προσωπικές τους επιτυχίες θα ερμηνεύσουν το καλό Ελληνικό τραγούδι!

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Παραδοσιακοί χοροί από τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο "ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ"

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Για πρώτη φορά στα Δυτικά, οι σύλλογοι της Δυτικής Αθήνας ενώνονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα ποντιακών χορών. Συνδιοργάνωση: Δήμος Περιστερίου – Ένωση Ποντίων Περιστερίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ.
Με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής ενώνουν τις φωνές τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
"ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ". Ερμηνεύει η Αγγελική Κούκουρα. Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από την παλιά Αθήνα και περνώντας από τον Ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο και τη παράδοση της πατρίδας μας καταλήγει στα λαϊκά και ρεμπέτικα που όλοι αγαπήσαμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μια μοναδική χορευτική – αθλητική αερόβια εμπειρία, με τους καλύτερους εκπαιδευτές χορού, αερόβιων και αναερόβιων αθλημάτων. Η Δέσποινα Καρυώτου στη λειτουργική προπόνηση, ο Σπύρος Σπάτουλας στο Tae Bo Fitness και ο Jose Saer στο Caribbean Beat θα δώσουν για 90 λεπτά παλμό και ρυθμό σε όλους μας.

Την εποχή που η οδός Πατησίων ήταν ακόμη χωματόδρομος και οι δεσποινίδες ανασήκωναν λιγάκι τα φορέματά τους για να μη σκονιστούν από τον δρόμο, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στην περίφημη κηπούπολη Κυπριάδου, ένας Κεφαλλονίτης εφοπλιστής, ο Γιαννουλάτος, έχτισε ή αγόρασε ένα εντυπωσιακό κτίριο το οποίο διασώζεται ακόμη και σήμερα, στη συμβολή...

Ανοχύρωτη παραμένει η Αττική σε ενδεχόμενο πλημμύρας με ορατό τον κίνδυνο σε περίπτωση ακραίας καταιγίδας να «βυθιστούν» μεγαλα τμήματα πολλών δήμων του λεκανοπεδίου επηρεαζόμενων από τον Κηφισό, ο οποίος είναι ο κύριος αποδέκτης των υδάτων της πρωτεύουσας.