Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης: Γιορτή τσικουδιάς

2023-09-17

Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 το βράδυ, στο παράλληλο της Εθνικής οδού προς Λαμία, Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ & ΕΡΜΟΥ (δίπλα πρώην έπιπλα ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ) – Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Από την Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών και ο Δήμος Μεταμόρφωσης σας καλούν στη Γιορτή Τσικουδιάς που διοργανώνουν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:30′ μ.μ., στο παράλληλο της Εθνικής οδού προς Λαμία, Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ & ΕΡΜΟΥ (δίπλα πρώην έπιπλα ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ)

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε δύο υπέροχες κρητικές βραδιές, απολαμβάνοντας άφθονη τσικουδιά και κρητικά εδέσματα……..

…… διασκεδάζοντας με τραγούδια και χορό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή με τον Μ.Ι. ΚΟΥΝΑΛΗ- Λ. ΓΕΩΡΓΙΛΑΔΑΚΗ και το Σάββατο με το συγκρότημα του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗ!!!

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους εκεί !!!

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.