Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης: Γιορτή τσικουδιάς

2023-09-17

Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 το βράδυ, στο παράλληλο της Εθνικής οδού προς Λαμία, Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ & ΕΡΜΟΥ (δίπλα πρώην έπιπλα ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ) – Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Από την Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών και ο Δήμος Μεταμόρφωσης σας καλούν στη Γιορτή Τσικουδιάς που διοργανώνουν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:30′ μ.μ., στο παράλληλο της Εθνικής οδού προς Λαμία, Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ & ΕΡΜΟΥ (δίπλα πρώην έπιπλα ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ)

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε δύο υπέροχες κρητικές βραδιές, απολαμβάνοντας άφθονη τσικουδιά και κρητικά εδέσματα……..

…… διασκεδάζοντας με τραγούδια και χορό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή με τον Μ.Ι. ΚΟΥΝΑΛΗ- Λ. ΓΕΩΡΓΙΛΑΔΑΚΗ και το Σάββατο με το συγκρότημα του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗ!!!

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους εκεί !!!

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη μίλησε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής. Παρεμβάσεις έκαναν, επίσης, ο Γιώργος Ντούνη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα και ο Γιώργος Παπαβασιλείου, υποψήφιος...

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.