Διδυμότειχο: Δωρεά ζωής ενός απινιδωτή στο 1ο Γυμνάσιο, απ’ την εταιρεία Motor Oil

2024-01-08

Δωρεά ζωής προς το 1ο Γυμνάσιο Διδυμοτείχου, με έναν απινιδωτή που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε έκτακτα περιστατικά, έκανε η εταιρεία Motor Oil.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε μάλιστα γνωστή από το ίδιο το σχολείο του Διδυμοτείχου, με ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την συγκεκριμένη εταιρεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και οι μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην εταιρεία Motor Oil για την ευγενική δωρεά ενός απινιδωτή, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής.

Από τη δωρεά αυτή θα ωφεληθούν οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί και των δύο όμορων σχολείων (2ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Διδυμοτείχου).

Η δωρεά του απινιδωτή από την εταιρεία MOTOR OIL αποτελεί πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς και ανθρωπισμού και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας στους συνανθρώπους μας. Αποτελεί έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Η φροντίδα της υγείας είναι καθήκον όλων μας και ευχόμαστε τέτοιου είδους πράξεις να βρουν μιμητές για το καλό όλων μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου

Ζουπίδης Στέφανος

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα και του προηγούμενου Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με τα έργα που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟ και εντάσσονται στο συνολικό έργο της «Διπλής Ανάπλασης».