Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το Μουσείο της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων επισκέφτηκε ο Γιώργος Ιωακειμίδης - «Περνάμε τη μνήμη από γενιά σε γενιά»

2023-10-05

Το Μουσείο της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης. Όπως τόνισε «είναι εξαιρετικά τα κειμήλια που υπάρχουν εδώ, είναι εξαιρετικό να υπάρχουν άνθρωποι να κρατούν την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού προσπαθώντας να κρατήσουν τις μνήμες των ανθρώπων που έζησαν εκεί». 

Η ανάρτησή του

Ο Ποντιακός Ελληνισμός βρίσκεται παντού! Οι Πόντιοι του Ελληνικού μάλιστα, έχουν από τους πιο ενεργούς συλλόγους. Με ιδιαίτερη συγκίνηση επισκέφτηκα το Μουσείο της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων στο Ελληνικό, ένα κόσμημα Πολιτισμού και Ιστορίας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Γιώργο Σαραφίδη, για την υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους που φυλάσσονται σπάνια κειμήλια του ποντιακού ελληνισμού.

Δεν ξεχνάμε τις πατρίδες.
Περνάμε τη μνήμη από γενιά σε γενιά.


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Palmos 96.5 τιμούν τα άτομα με αναπηρία και αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της ειδικής αγωγής μέσα από μία άκρως συγκινητική μουσική εκδήλωση, με έναν δυνατό συμβολισμό αφιερωμένο στο σύγχρονο συμπεριληπτικό σχολείο.