«Βόμβα» Δούκα για μυστικό σχέδιο «υφαρπαγής» της κυβέρνησης

2024-01-04

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη του έκανε λόγο για σχέδιο υφαρπαγής του «Αθήνα 984» από την Κυβέρνηση.

Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των δημοτικών ραδιοφώνων «αποκάλυψε» ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, όπως σχολίασε ο κ.Δούκας «το σχέδιο υφαρπαγής αφορά στους ζημιογόνους δημοτικούς σταθμούς, οι οποίοι αρχικά θα περάσουν στις Περιφέρειες και από εκεί στα χέρια ιδιωτών». Το συγκεκριμένο σχέδιο βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Χάρη Δούκα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με αυτόν τον τρόπο «Είναι σαν να επιστρέφουμε 40 χρόνια πίσω».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι με αυτόν τον τρόπο ο έλεγχος της ενημέρωσης στους δημοτικούς σταθμούς θα περάσει στα χέρια της ΝΔ μέσα από τους περιφερειάρχες. Ενώ, όπως κατήγγειλε ο Χάρης Δούκας, οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι που δεν ανήκουν στη «γαλάζια» παράταξη δε θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τους δημοτικούς σταθμούς.

Ένας από τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα επηρεαστούν εάν κατατεθεί και ψηφιστεί η σχετική νομοθετική διάταξη θα είναι ο «Αθήνα 984», ο οποίος θα περάσει αρχικά στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Φυσικά, το ίδιο θα συμβεί και με άλλους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι είναι ζημιογόνοι.

dikaiologitika.gr