Περίεργα-Παράξενα-Νέα

Περίεργα - παράξενα - νέα 

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόστιμο - μαμούθ, ύψους έως και 4,3 δισ. ευρώ, για την Google, το οποίο αφορά μονοπωλιακές πρακτικές που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα Android.

Μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που έχουν ενοικιάσει χώρους στο Fashion City Outlet -που πρόκειται να λειτουργήσει το προσεχές φθινόπωρο στη Λάρισα-, φέρεται να είναι η αλυσίδα SPAR, η οποία και θα αποτελεί το μοναδικό κατάστημα σούπερ μάρκετ στο εμπορικό κέντρο.

«Έφυγε» από τη ζωή ο χορευτής Δήμος Αμπατζόγλου. Στενός συνεργάτης του Γιώργου Ζαμπέτα, ήταν ο άνθρωπος που έμαθε στον Άντονι Κουίν συρτάκι. Ήταν ο μεγαλύτερος από τους τρεις αδελφούς που έκαναν γνωστό το συρτάκι σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

H Ιρίνα Σάικ έχει πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τώρα έχει μια κόρη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά πάντα έκανε ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

H απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, να βάλει σε προτεραιότητα το μείζον θέμα της ασφάλειας των πολιτών αλλά και την προστασία των ανθρώπων που είναι εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά στις περιοχές της Αθήνας, με έμφαση το Πεδίον του Άρεως, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Τη δυναμική παρέμβαση του κεντρικού κράτους, ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στην πρωτεύουσα, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατρέψει κεντρικές γειτονιές της σε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, όπως είπε χαρακτηριστικά.